Serge Onik- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, етнос, височина, кариера

Серж Оник е известен хореограф и танцьор. Той стана известен, след като се появи в сезон 11 на Fox's So You Think You Can Dance. Серж стана тема за разговори в града, след като смъртта му беше обявена в новините. Той беше от Харков, Украйна.

Причината за смъртта му е известна, съобщават медиите. Много от феновете му не можаха да повярват на новината, но смъртта му беше потвърдена от неговия представител Джим Кийт, който е и президент на The Movement Talent Agency. Няколко известни звезди и знаменитости оплакаха смъртта му и му отдадоха почит в различни социални медийни платформи. Превъртете надолу, за да научите повече за Wiki на Serge Onik, биографията, възрастта, съпругата, Instagram, името на приятелката, нетната стойност, името на родителите, начина на живот, височината, теглото, кариерата и причината за смъртта.

Бързи факти

Истинско пълно рождено име Серж Оник
Професия(и) Танцьор и хореограф.
Дата на раждане 13 април 1988 г.
Умрял на 25 август 2021 г
Възраст (към 2020 г.) 33 години.
Място на раждане Харков, Украйна.
Място на смъртта Съединените щати.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Многорасов.
Зодия Овен.
Пол Мъжки.
Сексуалност Направо.
родители Баща – Александър Оник.
Майка - Наталия Оник.
брат или сестра Сестра – не е намерена.
Брат – N/A
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 6′ 0″
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг.
Цвят на косата Кафеникаво.
Дължина на косата Къс.
Цвят на очите Хейзъл.
образование Завършвам.
Нетна стойност (към 2021 г.) 0K – милион щатски долара.

Серж Оник Биография

Серж Оник е роден през 1988 г. (на 33 години към 2021 г.) и празнува рождения си ден на 13 април. Етническата принадлежност на звездата беше многорасова. Освен това, според информацията за неговото раждане, неговият слънчев знак е Овен, който е първият астрологичен знак и е представен от символа на Овен.Няма конкретни подробности за образованието на звездата, но някои източници твърдят, че той е посещавал частно училище за началното си образование и по-късно е завършил университет в Съединените щати.

Серж е роден в прекрасния град Харков, Украйна, но се премества в Съединените щати с родителите си, Наталия Оник (майка) и Александър Оник (баща), когато е на три години. Имаше близки отношения със семейството си.

Освен това Оник имаше един брат, Томи Оник. Играеха много и се забавляваха много през детството си. Освен това не е разкрита професията нито на майка му, нито на баща му. По време на смъртта му присъстваха всички членове на семейството му.

  Серж Оник

Serge Onik (Източник: Pinterest)

кариера

Serge е танцьор от дете и обича да участва в различни събития и функции. Изучавал е всички стилове бални танци, но специалността му е латино балната зала.

Въпреки това той стана известен за много кратък период от време. Всъщност името му също е регистрирано като национален шампион, както и за завършването на осмо място на Световните игри в Тайван през 2009 г. Той също така си направи име в танцовата индустрия в резултат на своя талант.

Танцуващата сензация се появи в Good To Be Alive на Andy Grammer, както и в Tribute Celia Cruz на AMA, който се води от Дженифър Лопес. Освен тях, той се появява в редица телевизионни предавания, включително Dancing With The Stars, Agent Carter, Jane the Virgin и Bones.

Оник също се появява в редица сценични продукции, включително SWAY: A Dance Trilogy, La Reve на Wynn Resorts Company, The Wynn New Year’s Show, Ballroom with a Twist и Zendaya’s Neverland.

Серж стана известен, след като се появи в сезон 11 на So You Think You Can Dance. Звездата стигна до топ 20 на SYTYCD, но беше елиминиран през четвъртата седмица. Освен това той участва в уеб сериала 100 Days of Dance с известната актриса Кърсти Али. Последният му проект е американският танцов драматичен филм In The Heights.

Серж Оник Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Серж Оник? Серж беше фантастичен танцьор; със своята страст и талант той се издига до една от най-успешните звезди в областта на танца; упоритата му работа се отплати щедро. Въпреки че точните му доходи не се разкриват, Нетното състояние на Серж Оник се оценява на между 850 000 и 1 милион щатски долара към октомври 2022 г.

Серж Оник Гадже и запознанства

Коя е приятелката на Серж Оник? Серж Оник беше талантлив и привлекателен мъж. По отношение на любовния живот на Серж Оник, той никога не е разкривал нищо за приятелката си, но веднъж е бил свързван с танцовата си партньорка Алла Кочерга през 2014 г. Въпреки това те никога не са потвърдили нищо.

Факти

  • Oink беше мил и щедър човек. Той беше мъж със смела личност и спокойно поведение.
  • Той беше изключително активен в социални медийни платформи като Instagram.
  • Обича да пътува често с близките си приятели.
  • Ръката на Серж беше покрита с татуировки.

Популярни Публикации