Джесика Имобиле- Възраст, Нетна стойност, Височина, Съпруг, Националност

Джесика Имобиле е добре позната Instagram звезда със зашеметяваща личност. Тя е най-известна като съпруга на известна италианска знаменитост, модел и интернет личност. Джесика Имобиле привлича вниманието на обществеността като съпругата на Чиро Имобиле, известен италиански професионален футболист. Нейната вирусна публикация в Instagram я катапултира към славата. Научете повече за нетната стойност на Джесика Имобил, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера

Бързи факти

Пълно име: Джесика Имобиле
Дата на раждане: 19 юли 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Instagram звезда, модел
Държава: Италия
Височина: 6 фута 6 инча (1,98 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 24 май 2014 г
Съпруг Чиро Имобиле
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата брюнетка
Националност Италиански
Етническа принадлежност италиански-испански-португалски
деца Три (Матиа Имобиле, Джорджия Имобиле и Микела Имобиле)
Instagram Джесика Имобиле Instagram

Възраст и ранен живот на Джесика Имобиле

Коя е Джесика Имобиле? Джесика Имобил е родена на 17 юли 1990 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Джесика Мелена е истинското й име. Родното й място е Италия. Освен това сегашната й възраст е 30 години. Нейната зодия е рак. Досега тя е пазила скрити подробностите за баща си, майка си и братята и сестрите си. Няма информация за нейните родители и тяхната професия.

Джесика завършва следгимназиалното си образование в Италия. Нейната националност е италианка и има италианско-испано-португалски произход. Тя не е разкрила нищо за детството си или интересите си като дете.Височина и тегло на Джесика Имобиле

Колко висока е Джесика Имобиле? Джесика има зашеметяваща височина от 5 фута 8 инча. Тя също има прекрасно тегло от 62 кг. Тя има несигурна фигура. Косата й е брюнетка и има черни очи. Други подробности за тялото й не са разкрити досега. За да обобщим, тя има почти идеални пропорции.

  Джесика Имобиле

Джесика Имобил със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Джесика Имобил е добре позната знаменитост в Instagram. Тя е една от най-богатите Instagram звезди, родени в Италия. Джесика започна да публикува в Instagram през 2012 г., когато беше в началото. Първата публикация на Джесика беше снимка на Чиро Имобиле. Възходът на Чиро Имобиле към славата като футболист събуди интереса на обществеността към неговия личен и професионален живот.

Едновременно с това Джесика започна да публикува в Instagram, което искрено демонстрира тяхната любовна връзка. Джесика бързо се превърна в тема за интерес за широката публика. След това тя започна да печели фенове и последователи в модните и лайфстайл платформи.

Днес тя е известна и известна главно с публикациите си в Instagram и избора си на мода и начин на живот.

Джесика Имобиле Нетна стойност 2022 г

Колко богата е Джесика Имобиле? Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Джесика Имобил е 5 милиона долара. Instagram е нейният основен източник на доходи. Тя също печели пари, като рекламира марки в Instagram. По отношение на нейната нетна стойност, нейният партньор Ciro Immobile се оценява на 17 милиона долара. Освен това той притежава Lamborghini Urus на стойност 200 000 долара. Неговата годишна заплата като футболист е приблизително 5,2 милиона долара.

Съпруг и брак на Джесика Иммобил

Кой е неподвижният съпруг на Джесика? Джесика Имобиле се омъжи за известния италиански футболист Чиро Имобиле на 24 май 2014 г. Матиа, Джорджия и Микела са трите щастливи и здрави деца на двойката. Джесика има ясна представа за личния си живот и отношенията си и до днес. Тя живее много щастлив живот със съпруга и децата си, без недоразумения и извънбрачни връзки.

Също така, знайте за Дом Зеглатис Нетна стойност, възраст, биография и етническа принадлежност .

Популярни Публикации