illumitatiana - възраст, нетно състояние, височина, гадже, националност

илюмитияна е производител на съдържание в кратка форма, най-известна с качването на видеоклипове за синхронизиране на устни и танци в своя акаунт в TikTok thejamieread. Филмите й с гледна точка са й спечелили почти 160 000 последователи в Instagram. Преди да се присъедини към TikTok, тя работи като модел. Научете повече за нетната стойност на illumitatiana, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име илюмитияна
Псевдоним илюмитияна
Възраст 21 годишен
рожден ден 26 март 2001 г
Известен с TIKTOK STAR
Родно място Германия
Националност Немски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Рак
Височина/ Висок прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 54 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 500 хиляди долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

illumitatiana Възраст и националност

На колко години е illumitatiana? illumitatiana е родена на 26 март 2001 г. в Германия. Тя е На 21 години към 2022 г . Тя е немска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Illuminatiana и други подробности за семейството. illumitatiana също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е illuminatiana? Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 54 кг. illumitatiana има кестенява коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  илюмитияна

illumitatiana позира за снимка Източник: Instagram

illumitatiana Нетна стойност

Колко е нетната стойност на illumitatiana? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии тя има доста добри приходи. Тя обаче не е разкрила приходите си. Към октомври 2022 г. нетната стойност на illumitatiana се оценява на 500 хиляди долара.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. illumitatiana придоби огромна популярност в социалните медии и е следван от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кой е illumitatiana Boyfriend? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има огромни фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е ook към 2021 г
  • Тя присъства на представление на Sofi Tukker през октомври 2019 г. и публикува снимка на Tuck в своя Instagram.
  • Тя е родена в Германия и впоследствие имигрира в Съединените щати, заселвайки се в Ориндж Каунти, Калифорния.
  • Нейният акаунт в Instagram Illuminati вече има над 230 000 последователи. Сега тя има над 1,5 милиона последователи в TikTok.

Също така знайте за Нетна стойност на Емили Маккел, биография, възраст, националност

Популярни Публикации