Денис Родман - Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Денис Родман е пенсиониран баскетболист, той си направи име, докато играеше. Баскетболното му майсторство се демонстрира от отборите, с които е работил. В НБА тези отбори включват Далас Маверикс, Детройт Пистънс и Сан Антонио Спърс.

Бързи факти

Празнувано име: Денис Родман
Истинско име/пълно име: Денис Кийт Родман
Пол: Мъжки
Възраст: 61 години
Рождена дата: 13 май 1961 г
Родно място: Ню Джърси
националност: американски
Височина: ‎6 фута 7 инча (201 см)
Тегло: 220 фунта (100 кг)
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Ани Бейкс (D. 1990)

Кармен Електра (1998 -1999)Мишел Мойер (2003 – 2012)

Деца/деца (син и дъщеря): Да (Алексис, Денис младши и Тринити)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Денис Родман гей ли е?: не
Професия: Пенсиониран професионален баскетболист
Нетно състояние през 2022 г.: 800 хиляди долара

Биография на Денис Родман

Денис Родман е роден на Денис Кийт Родман на 13 май 1961 г. в Трентън, Ню Джърси. Шърли и Филандер Родман младши го отгледаха. Баща му е бил член на военновъздушните сили, който по-късно е служил във войната във Виетнам. Когато Денис бил малък, баща му изоставил семейството си и се преместил във Филипините.

Родман идва от голямо семейство; според баща му той има между 26 и 28 братя и сестри от страна на баща си. Родман обаче твърди, че има над 47 деца, от които той е най-възрастният. След като баща му напуска, майка им е принудена да работи странна работа, за да изхранва семейството си. Някога тя работеше четири работни места едновременно.

Родман израства в Оук Клиф, Далас, с двете си сестри Дебра и Ким. Те отидоха в гимназията South Oak Cliff и той беше ученик във фитнеса на Гари Блеър, който стана треньор по баскетбол в Тексас A&M.

Денис Родман Възраст, височина, тегло

Денис Родман е роден на 13 май 1961 г. и е на 61 години към 2022 г. Височината му е 6 фута 7 инча (201 см) и тежи 220 паунда (100 кг).

  Денис Родман

Денис Родман

кариера

Денис Родман е избран от Детройт Питсън през 1986 г. и отборът печели 52 мача през тази година, което им осигурява място в плейофите на НБА през 1987 г. Родман беше постоянен играч през следващия им сезон, 1987-88, със средно 8,7 борби и 11,6 точки. Въпреки това през 1988-89 г. той беше на пейката и записа средно 9,4 борби и 9,0 точки за 27 минути. Пистънс стигнаха до финалите и победиха Лейкърс.

Родман преодоля спазмите си и показа силно защитно представяне, грабвайки 19 борби. Той стана един от ключовите играчи на отбора и те спечелиха шампионата две поредни години. Те бяха изключително доволни от усилията на Родман, защото той имаше значителен принос за тяхната победа.

Мениджърът на отбора обаче подаде оставка и Родман се бореше като играч, така че той напусна и се присъедини към Чикаго Булс, като стана техен мощен нападател между 1995 и 1996 г.

Постижения и награди на Денис Родман

Баскетболната кариера на Денис не само му осигури препитание и комфортен начин на живот, но също така спечели няколко признания. Получил е множество отличия, включително Защитен играч на годината в НБА (1989-91) и избор на Отбора на звездите на НБА (1990, 1992).

Нетната стойност на Денис Родман през 2022 г

Денис Родман е дългогодишен член на баскетболния отбор. Въпреки факта, че вече е пенсионер, той се утвърди като един от най-добрите баскетболисти на своето поколение. Към септември 2022 г. нетната му стойност се оценява на 800 000 долара, които той е натрупал през своята баскетболна кариера. Въпреки че вече е пенсиониран, можем само да се надяваме, че нещата за него ще се подобрят в каквато и кариера да реши да продължи.

След известно време той се опитва да се върне към баскетбола, но не успява. В резултат на това той реши да опита късмета си на ринга по борба. Той се състезава в Championship Championship Wrestling на Hulk Hogan и печели. В резултат на това Денис е трудолюбив и решителен мъж. И се уверява, че всичко, до което се докопа, е завършено успешно.

Съпруга на Денис Родман, брак

Денис Родман има лош късмет с любовта и връзките. Това се дължи на факта, че той е бил женен няколко пъти, като всеки от браковете му е завършвал с развод. Първата му съпруга се казваше Ани Бейкс и те имаха дъщеря на име Алексис през 1988 г. Въпреки това, двойката се разведе през 90-те години.

През ноември 1998 г. той се жени за втората си съпруга Кармен Електра в Малкия параклис на цветята в Лас Вегас, Невада. Бракът им обаче продължава по-малко от година, тъй като Електра подава молба за развод през март 1999 г.

Той се запознава с Мишел Мойър през 1999 г. и имат две деца: Денис Дж. (D.J.) през 2000 г. и Тринити през 2001 г. Те решават да се оженят на 42-ия рожден ден на Родман. Мишел, от друга страна, подаде молба за развод през 2004 г., но тя беше финализирана едва през 2012 г., когато двамата се опитаха да спасят брака си.

Популярни Публикации