Джон Седа- Нетна стойност, възраст, височина, етническа принадлежност, съпруга, брак

Джон Седа е известен актьор. Той е свършил изключителна работа с нейните роли в телевизионни предавания и филми като Chicago P.D. и Тихия океан.

Бързи факти

Име Джон Седа
Рождено име Джонатан Седа
Дата на раждане: 1970, октомври-14
Възраст: 51 години
Родена нация: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 7 инча
Националност американски
Място/град на раждане Манхатън, Ню Йорк
Професия актьор
Нетна стойност 2 милиона долара
Известен с актьор
Афера с Нито един
Омъжена за Лиза Гомез
деца Хейли Седа, Мадисън Седа, Джонатан Седа, Джесика Седа Пинто

Биография на Джон Седа

Джон Седа е роден през 1970 г., което го прави на 48 години през 2019 г. На 14 октомври той празнува рожден ден. Роден е в град Манхатън, Ню Йорк, Съединени американски щати. Гражданството му е американско.

Височината на Джон Седа

Джон Седа не е особено висок, средно 1,73 метра. Той е висок 5 фута 6 инча. Джон Седа

Джон Седа (Източник: Instagram)

Съпруга на Джон Седа, брак

Преди двойката да избере да се ожени, той се срещаше с приятелката си Лиза Гомез. Двойката се жени през 2000 г. и връзката им като съпруг и съпруга все още е силна.

Той има четири деца, които са много важни за него. Той има прекрасно семейство и публикува тази снимка на децата си на Хелоуин. Той надписа тази снимка,

кариера

През 1992 г. той се превъплъщава в образа на Романо във филма 'Гладиатор' и е много доволен от представянето си. Той също беше отличен в ролята си на Вини в Zebrahead, която играе през 1992 г. Той често се появява в интервюта. Ето едно от интервютата с Джон Седа и Кара Килмър, в което той отговаря на много въпроси.

Той се появи в телевизионния сериал The Pacific, който имаше бюджет от 200 милиона долара. Телевизионното шоу има впечатляващ рейтинг от 8,3 в IMDb и 91 процента в Rotten Tomatoes. Той също така има рейтинг от 7,4 на TV.com.

Той участва и във филма Chicago Fire, който има оценка 7,9 в IMDb. Той живее красив живот. Той обича голфа и това е едно от любимите му занимания.

Джон Седа Нетна стойност

Джон Седа има огромна нетна стойност от 5 милиона долара. Основният му източник на доходи идва от работата му в телевизионни сериали и филми.

Популярни Публикации