Всичко, което трябва да знаете за Камил Уинбуш

Камил Уинбуш е актриса и звукозаписна артистка от Съединените щати. Тя стана известна след ролята на Ванеса Томкинс в американския ситком „Шоуто на Бърни Мак“.

Бързи факти

Пълно име Камил Уинбуш
Дата на раждане 9 февруари 1990 г
Възраст N/A
Височина/колко висок?
5 фута 3 инча висок
Професия N/A
Бащино име Антъни Уинбуш
Име на майката Алис Уинбуш
Полова идентичност N/A
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност 4,5 милиона долара

Родителите на Камил Уинбуш и тяхната връзка

Името на майка й е Алис Уинбуш, а името на баща й е Антъни Уинбуш. Двойката се ожени преди 36 години, на 20 октомври 1983 г. Сега те все още са женени и живеят дълго и щастливо. Камил сподели снимка от сватбата на родителите си на 33-ата им годишнина от сватбата на 20 октомври 2016 г. Освен това майка й и баща й са облечени в бяло. Ръката на баща й е пълна с любов и грижа за новата му булка. В своите сватбени рокли те са очарователна двойка.

Връзки с Камил

Тя беше свързвана с няколко от колегите си, но никога не е потвърждавала романтична връзка с тях. Тя се е срещала с Ник Денби, според множество източници. Той е модел и актьор от САЩ. И така, те започнаха да се срещат през 2005 г., според източници, и все още са заедно. Ник обаче заяви в интервю, че не се среща с Камил и че двамата са просто добри приятели, а не двойка.Освен това, тя се среща с Даниел Нгуен. И той е тенисист от Виетнам. В крайна сметка двойката започва да се среща през 2016 г., според докладите. Тя също не е потвърдила тази връзка. Тя озаглави своя снимка с него в Instagram: „Boohoo w/ bae.“

Специален момент с нейната майка В Instagram тя публикува няколко снимки на майка си. На Деня на майката тя публикува снимка на себе си като дете с майка си и й пожела с прекрасен надпис: „Тя няма да види това…“. Майката и дъщерята изглеждат зашеметяващо на снимката, особено с очарователните си усмивки.

 Гадже Камил

Гадже Камил

Камил Нетна стойност 2022 г

Тя печели много пари и има много пари в банковата си сметка. очевидно, Камил има нетна стойност от 4,5 милиона долара към 2022 г. Тя успява да спечели тази сума пари чрез дългата си актьорска кариера. От 1994 г. тя се занимава с професионална актьорска кариера.

Тя се превъплъщава в Луси Уилкс в телевизионния сериал „Viper“. Освен това е получила множество престижни награди, включително Image Awards, Young Artist Awards и други. Досега тя се е появявала в редица телевизионни сериали. По-долу са някои от нейните телевизионни предавания, заедно с техните оценки в IMDb и TV.com. Тя изигра Ванеса Томкинс в американския ситком „Шоуто на Бърни Мак“. Той има рейтинг 6,9 в IMDb и 8,2 в TV.com.

Тя изигра Лорън Трейси в тийнейджърския драматичен сериал „Тайният живот на американския тийнейджър“. Той има рейтинг 4,9 в IMDb и 7,7 в TV.com. След това тя изигра Мириам в драматичния уеб сериал „Хорът“. Той има рейтинг 5.1 в IMDb. Тя е активна в платформи за социални медии като Instagram и Twitter. Освен това нейният акаунт в Instagram има 197 хиляди последователи, а акаунтът й в Twitter има 15,4 хиляди последователи. Освен това тя се радва на кучета.

Любопитни факти

  • Тя е родена на 9 февруари 1990 г. в Кълвър Сити, Калифорния, САЩ.
  • Нейната националност е американска.
  • Тя е висока 5 фута 3 инча.
  • Трой Уинбуш е неин единствен брат.
  • На десетгодишна възраст тя участва в състезание по гимнастика.

Популярни Публикации