Гриър Хамънд Хенчи: Знайте за дъщерята на Брук Шийлдс

Алън Къминг си спомня конфронтацията на Хали Бери с Браян Сингър на снимачната площадка на X-Men. Брук Криста Шийлдс, истинското име Брук Криста Шийлдс, е модел и актьор. Актрисата стана известна в млада възраст с превъплъщението си в ролята на главния герой в Pretty Baby. Гриър Хамънд Хенчи е дъщерята на Брук Шийлдс.

Бързи факти

Пълно име Гриър Хамънд Хенчи
Първо име Гриър
Презиме Хамънд
Фамилия Хенчи
Дата на раждане 2006 г
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Крис Хенчи
Баща професия сценарист и продуцент
Име на майката Брук Шийлдс
Професия майка актриса и модел
Полова идентичност Женски пол
Братя и сестри Роуън Франсис Хенчи

Развод от г-н Агаси, американски тенисист

Преди това Брук беше свързвана с професионален тенисист и бивш №1 в света, който оттогава се пенсионира. Името му е Андре Кърк Агаси. Между 1997 и 1999 г. бившата двойка има официална връзка. Това обаче не издържа и те подадоха молба за развод. Опитите да накарат нещата да работят не проработиха и двойката прекрати връзката си. Брук разкри в новата си биография, че съжалява, че е предприела това действие след ден на нейното специално събитие. Тя каза, че и двамата са нещастни, а Агаси разкри, че е бил очарован от кристалния мет, когато се срещат през 1993 г.

  Гриър Хамънд Хенчи

Grier Hammond Henchy (Източник: Google)Бракът е резултат от прекрасна приятелска връзка.

И накрая, след раздялата им с Агаси, връзката на Брук и Крис Хенчи стана много по-важна. Крис, чието истинско име е Кристофър Томас Хенчи, е сценарист и продуцент. Двойката избра да развие връзката си в прекрасен брак и се ожени през 2001 г. Оттогава двойката се радва на прекрасен живот заедно, прекарвайки почти две десетилетия заедно. Като добави към тайната за успешно съществуване, тя каза, че основната тайна на двойката е да си дават пространство и да поддържат празнина многократно.

Организира тайна сватба

Вярно ли е, че двойката е имала тайна сватба? Наистина го направиха. Брук и Крис планираха запомнящо се събитие на остров Каталина. Лицето, поканено на събитието, нямаше представа за преживяването. Присъстващите бяха убедени, че празникът е за сладката двойка, когато жената се появи в разкошна рокля на Vera Wang. Няколко години след случилото се жената описва съпруга си като прекрасен. Тя продължи да казва, че съпругът й винаги е бил активен в говоренето за това, което е важно, и е изяснявал нещата, когато нещата се объркат в живота.

Да бъдеш благословен с брат или сестра

Семейството на Хенчи се състои от трима души, но те са любящо четиричленно семейство. Гриър не е единственото им дете, но той е благословен с присъствието на друг брат и сестра, Роуън Франсис Хенчи. По-голямата сестра на Гриър е Роуан. По-голямата е родена през май 2003 г., което я прави три години по-възрастна от Гриър. Семейството често се вижда заедно по различни поводи, изглеждат приятни и подкрепящи се един друг.

Беседа за пътешествието при раждането на Брук Шийлд

Брук, актрисата, е родом от Манхатън, Ню Йорк. Тери Шийлдс (актриса и модел) и Франк Шийлдс бяха нейни родители (бизнесмен). Шокиращата реалност е, че когато майка й уведоми семейството на Франк за фантастичната новина, те отговориха, като казаха за аборта, за който също й дадоха пари. От друга страна, майка й беше достатъчно силна, за да се противопостави на тях, приемайки пари, докато все още раждаше детето си.

  Гриър Хамънд Хенчи

Grier Hammond Henchy (Източник: Google)

Родителите на Брук се разведоха, когато тя беше на пет месеца. Сега можем да предположим, че майка й е направила значителни инвестиции в нея. Майка й изрично каза, че дъщеря й ще се включи в шоубизнеса в близките дни, тъй като е прекрасна, а самата майка ще помага на дъщеря си да израсне в това призвание.

Нетна стойност

Счита се, че нетното състояние на Брук Шийлдс е 40 милиона долара към 2022 г поради невъзможността да се определи източникът на доходи на Grier Hammond.

Популярни Публикации