Сам Клафлин и съпругата му Лора Хадок се разведоха след 6 години брак

В продължение на шест години, Сам Клафлин и бившата му съпруга Лора Хадок бяха женени. През 2011 г. двамата се запознават по време на прослушване за My Week with Marilyn. Клафлин, от друга страна, се беше влюбил в нея от пръв поглед. Клафлин каза пред Dailymail през 2015 г., Открихме, че имаме една и съща агенция и след това случайно се срещнахме на следващата сутрин на спирка [на лондонското метро].

Той добави, че въпреки че не знае нищо за нея освен името й, я намира за привлекателна. Той се върна вкъщи този ден и събуди приятеля си в 7 сутринта, за да му каже, че е срещнал дамата, за която иска да се ожени. обожавам това момиче; Обожавам я. Тя е идеална, призна той пред приятеля си. Емоцията беше реципрочна и двойката започна да се среща скоро след това. Те се ожениха повече от две години по-късно, през юли 2013 г., на тайна сватбена церемония. Сам Клафлин и съпругата му имаха две деца Клафлин и бившата му съпруга родиха първото си дете, сина Пип, през декември 2015 г., две години след брака им.

Сам Клафлин посрещна две деца със съпругата си

Марго, второто им дете, се присъедини към семейството през януари 2018 г. Клафлин каза пред People, че е готов да има още деца месеци след като получи дъщеря си. Той каза, че двамата със съпругата му са израснали в големи семейства, намеквайки, че очакват с нетърпение да разширят своето собствено. Да бъде баща винаги е бил в ума му, според актьора от „Аз преди теб“. Когато бях малък и ме попитаха какъв искам да стана, когато порасна, никога не съм... давал определение за кариера. Твърдеше, че се стреми да бъде свестен и готин баща. Сам Клафлин

Сам Клафлин

Не се справям добре в тези раздели! Клафлин се пошегува с това. Докато красивият актьор говореше лирично за семейния си живот, изглеждаше, че бракът му с приятелката му върви гладко. Оказва се, че това е вярно само на повърхността.

Разводът на Сам Клафлин и Лора Хадок

Клафлин обяви развода си със съпругата си в Instagram през август 2019 г. Лора и аз избрахме да се разделим законно, каза той в съвместно изявление. Според изявлението, двойката върви напред с нищо друго освен любов, приятелство и дълбоко уважение един към друг. Двойката заяви, че ще продължи да отглежда семейството си заедно.

Няма да говорим повече, казаха те, преди да благодарят на своите фенове и последователи за зачитането на поверителността им. Бившата му съпруга също направи съобщението в историята си в Instagram. Въпреки че обявиха развода си, двойката не уточни причината за раздялата.

 Сам Клафлин

След две години беше разкрито, че Хадок се вижда с колегата си от White Lines Том Рис. Според източник, близък до двойката, те прекарват много време заедно в Лондон. Според източника те са се мотаели много и дори са се интересували да заснемат друг сериал заедно. Тя е запознала Том с всичките си приятели и си представя бъдеще с него, каза източникът. Въпреки твърдението, нищо конкретно не е излязло наяве за новия роман на Хадок. Същото може да се каже и за Claflin. През септември 2020 г. той очевидно се срещаше с новата си приятелка Уна Хийли.

Популярни Публикации