Полет Милтимор- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Бившата съпруга на Стивън Бауер е Полет Милтимор . Стивън Бауер е известен кубинско-американски актьор.

Бързи факти

Пълно име: Полет Мултимор
Пол: Женски пол
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Семейно положение: единичен
Развод Стивън Бауер
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Златен
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян

Биография на Полет Милтимор

Полет Милтимор информацията за датата на раждане все още не е актуализирана. В резултат на това тя е родена в Съединените щати. Нейната националност също е американска. По същия начин тя практикува християнството като своя религия.

В резултат на това тя е от кавказки произход. Освен това Полет е израснала в любящ и приветлив дом. В резултат на това няма информация за имената или професиите на нейните родители.Освен това информацията за нейното образование не се гледа с недоволство. Според информацията тя е завършила средното и основното си образование в местни училища и колежи в САЩ. Освен това тя може да е получила бакалавърската си степен от реномиран колеж в Америка.

Височина и тегло на Полет Милтимор

Полет Мултимор е висок 5 фута и 6 инча. По същия начин теглото й е около 60 кг. Тя също има зашеметяваща физика. По същия начин измерванията на тялото като размер на гърдите, размер на талията, размер на роклята и размер на обувката се оповестяват публично. Освен това тя има златиста коса и кафяви очи.

 Полет Мултимор

Полет Милтимор с бившия си съпруг (Източник: Pinterest)

кариера

Стивън Бауер просвети Полет Милтимор. През 1977 г. съпругът й започва да играе ролята на Джо Пи. Той се появява в „Оттук до вечността“ през 1980 г., „Досиетата Рокфорд“ през 1978 г. и „Един ден по един“ през 1981 г.

Той също така се появява в „An Innocent Love“ през 1982 г. и „She’s in the Army Now“ през 1981 г. Бауер прави дебюта си на голям екран през 1983 г. „Valley Girl“ и „Running Scared“ от 1986 г., в който участва заедно с Грегъри Хайнс и Били Кристъл.

През същата година той играе израелски войник в „Мечът на Гидеон“. Бенисио Дел Торо е сътрудник през 1990 г. Той изигра агента на DEA Енрике Кики Камарена. Изпълнението му му донесе номинация за Златен глобус за най-добър актьор в минисериал или телевизионен филм. Той замени Кен Уол като главната роля в последния сезон на „Wiseguy“. Бауер оттогава участва в криминални драми и екшън филми.

През 1990-те и 2000-те той е известен с ролите си в „Traffic“, „Primal Fear“, „Enemies Among Us“, „Boss of Bosses“ и „Once Upon a Time in Queens“.

През 2006 г. той играе наркодилър в „Лицето с белега: Светът е твой“ Той играе Дон Еладио Вуенте в „По-добре се обадете на Саул“ и „Breaking Bad“ сезони 3 и 4. Бауер играе бивш агент на Мосад, превърнал се в частен детектив Ави в „Ray“ Донован“ Той също така ще участва в „The Circle of Addiction: A Different Kind of Tears“, „A Day Like a Week“ и „Deported“.

Полет Милтимор Нет Уърт

Полет Милтимор има приблизителна нетна стойност от 1 милион щатски долара. Освен това тя води богат начин на живот с всички съвременни удобства.

Полет Милтимор Съпруг, брак

Любовният живот на Полет Милтимор остава загадка. Освен това, след развода си със Стивън, Полет избледня от публичното пространство. По същия начин Полет и Стивън се ожениха през 2003 г. За съжаление, те се разделиха през 2012 г. В резултат на това никога не са имали деца заедно. За момента може да е необвързана.

Популярни Публикации