Мишел Рандолф- Възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Мишел Рандолф е модел и телевизионна актриса от Съединените щати, която е представена от Wilhelmina Models. Освен това тази дама се е появявала като модел за няколко известни компании, включително Forever 21, Years of Ours и Stitch Fix. Научете повече за нетната стойност на Мишел Рандолф, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, връзката, височината, кариерата и факти

Бързи факти

Пълно име: Мишел Рандолф
Псевдоним Мишел
Рождена дата: 11 септември 1997 г
Възраст: на 24 години
Хороскоп: зодия Дева
Родно място: Съединени щати
Бащино име: Мат Рандолф
Майчино име: Ейми Макклиъри
Височина: 5 фута и 6 инча (168 см)
Тегло: 55 кг или 121 паунда
националност: американски
Етническа принадлежност: Бяло
Цвят на очите: Зелено
Цвят на косата: Рус
Професия: Модел и актриса
Семейно положение: Обвързан
гадже: Грег Сълкин
Нетна стойност 0 хил

Биография на Мишел Рандолф

Мишел Рандолф е американски модел и актриса, израснала с двамата си братя и сестри, Каси Рандолф и Ландън Рандолф. Да не говорим, че тя е дъщеря на Мат Рандолф, главен изпълнителен директор на маркетингова агенция, и Ейми Макклиъри.

Що се отнася до начина й на живот в детството й, възпитанието й беше доста прилично, като повечето от нуждите й бяха лесно посрещнати, защото тази личност идва от добре установени родители.Не е казано много за нейната алма матер. Въпреки това се съобщава, че тази красавица се е записала в местен институт за ранното си основно образование. Освен това няма информация за нейното висше образование.

Освен това тази зашеметяваща дива е от бял етнос и стриктно се придържа към християнската вяра. Освен това тази талантлива личност е от американска националност.

Мишел Рандолф Възраст, височина, тегло и измервания на тялото

В момента Мишел е на 24 години, родена през 1997 г. Освен това тази красавица празнува рожден ден на 21 септември всяка година, което я прави Дева по зодия.

Освен това този американец е висок 5 фута 6 инча или 168 см. По същия начин тази персона тежи около 55 кг или 121 фунта; размерът на обувките и роклята й обаче са неизвестни.

Да не говорим, че Рандолф е надарена с очарователни зелени очи и сочна руса коса, като и двете играят важна роля в обобщаването на нейния външен вид. Освен това тя е надарена със зашеметяващо красиво лице, което лесно привлича вниманието на всеки.

Не само това, но този модел е запазил перфектна фигура на тялото с размери 33-24-35 инча, което е идеалното бикини тяло, към което всяка жена се стреми. Но каква е тайната на нейното невероятно тяло?

За да бъде във форма и здрава, тази зашеметяваща дама тренира редовно във фитнес залата и се придържа към балансирана диета, точно както другите модели. Физиката й също е естествена.

  Мишел Рандолф

Мишел Рандолф (Източник: Instagram)

Професионален живот на Мишел Рандолф

Да не говорим, че Рандолф за първи път подписва с Lane Management, когато тя току-що започва като модел. След това тя продължи да работи с различни марки и продукти, както и да се появи на кориците на няколко списания.

Да не говорим, че тази дама беше представена в броя на списание Bliss от юли 2016 г. Wilhelmina Models в момента представлява този модел, който е моделирал за марки като Stitch Fix, Year of Ours и Forever 21.

Не само това, но тази 23-годишна дама също е актриса, след като се появи в американската комедийна драма „Коледата на Снежанка“ (2018) и телевизионния филм от 2017 г. „Къщата на вещицата“.

Освен това тази зашеметяваща красавица е добре позната в Instagram, където често публикува своите невероятни фотосесии, начин на живот, ежедневни дейности, портрети на модел и снимки на бикини.

Славата на Мишел в Instagram нараства с всеки изминал ден; в резултат на това тя рекламира няколко марки в профила си в Instagram, включително Heart of Sun, CELSIUS Energy Drink, ZARA, Iskye Jewelry и Skims, Shashi, Aritzia и много други.

Връзки и афери на Мишел Рандолф

Мишел има неоспорима красота, както и зашеметяваща физика, която може да примами сърцето на всеки. Ако иска да излезе с някого, несъмнено ще има дълга опашка от хиляди мъже, които я чакат.

Рандолф е в романтична връзка с Грег Сълкин, според нейните публикации в Instagram. Освен това, тази двойка се среща от 2018 г. и изглежда, че са много щастливи в компанията на другия, както се вижда от честите изяви в профилите им в социалните медии.

По отношение на сегашния й приятел, Грег е телевизионен актьор, най-известен с работата си в шоуто на MTV Faking It. Преди Мишел излизаше с професионален сърфист Коа Ротман.

Освен това моделът все още не е сключил брак и не е разменил брачните си халки. Ако тя се омъжи за някого през следващите няколко дни, ще ви уведомим веднага. Поддържайте връзка с нас, господа.

Нетната стойност на Мишел Рандолф 2022 г

Рандолф безспорно е натрупала значително състояние като актриса и модел до този момент. Тя също така подкрепя няколко марки в различните си социални мрежи, което несъмнено ще й помогне да добави значително богатство към сметката си.

Според източници в интернет тази американска телевизионна актриса има нетна стойност от 0 000 към 2022 г. И тъй като в момента има няколко работни места, богатството й расте с всяка изминала година.

Освен това тази млада дама модел има дълга професионална кариера пред нея. Освен това Мишел има всички шансове да се превърне в топ личност в развлекателната индустрия в бъдеще, така че несъмнено ще натрупа голямо състояние през следващите години.

От друга страна, в медиите няма подробна информация за нейните доходи, заплата, автомобили или жилище. Ако излезе нещо важно, читателите ще бъдат уведомени веднага. Момчета, останете на линия.

Социална медия

Рандолф, подобно на други знаменитости, обича да общува с феновете си в социалните медии. Вече е официално активна в Instagram. Освен това, няма публични профили в други платформи като Facebook, Twitter, TikTok или YouTube.

Тя има 548 хиляди последователи в Instagram.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 6.
  2. Тя харесва кучета.
  3. Любимата й храна е пицата.

Популярни Публикации