Ава Луиз е изправена пред негативна реакция, след като направи забележка за връзката си

Адисън Рей може да е една от най-известните онлайн звезди, но нейните родители, Монти Лопес и Шери Истърлинг, наскоро направиха заглавия. Нещата започнаха да се нажежават, когато Шери и нейната приятелка, Юнг Грейви, направиха първата си публична поява заедно на червения килим на MTV VMA 2022 на 29 август. Юнг Грейви и бившият съпруг на Истърлинг, Монти Лопес, бяха забелязани да злословят един друг в социалните мрежи медии оттогава.

Приятелката на Монти, Ава Луиз, вече се присъедини към забавлението. Ава изрази недоволството си в скорошно видео в TikTok срещу зрителите, които критикуват връзката между нея и Лопес, докато аплодира Юнг Грейви и Истърлинг. В отговор тя получи много критики, като един потребител на TikTok каза:

Имаше цяло семейство, бебета.Забележките бяха в отговор на предишна целувка, споделена от Ава и Лопес, видео от което беше публикувано от последния по-малко от месец след като беше обвинен в изневяра на жена си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от CITY GIRL MEMES (@citygirlsinc)

Защо нетизените критикуват приятелката на Монти Лопес Ава Луиз?

В скорошно видео в TikTok Луиз обсъди как връзката на Грейви и Истърлинг се празнува в социалните медии, но тя и Монти не са. Надписът гласеше:

Грейви е аплодиран за това, че излиза с Шери, която е два пъти по-възрастна от него, докато аз получавам наказания, че съм на 24 и излизам с Монти.

 Монти Лопес

Видеото в TikTok е направено в отговор на реакцията, която тя получи от нетизените, когато тя и Монти Лопес бяха видени да се целуват по време на благотворителен турнир по баскетбол. Лопес публикува видеото в TikTok на 21 август 2022 г. Целувката предизвика вълнение в интернет по това време, особено след като привлече Юнг Грейви в зоната за коментари, където беше чут да казва:

Синът ми насочва вътрешния си инструктор по фитнес в гимназията към тях.

Монти Лопес, от друга страна, в крайна сметка изтри забележката на Грейви във видеото.

Нетизените критикуват Ава Луиз, че сравнява връзката й с тази на Юнг Грейви.

Новото видео на Ава в TikTok предизвика възмущение сред нетизените, които посочиха, че единствената разлика между отношенията между нея и Юнг Грейви е, че Монти Лопес е женен, докато Юнг Грейви не е. Един зрител коментира видеоклипа й, казвайки:

Как не го разбираш, защото са били женени?

 Монти Лопес

Някои също обвиниха Луиз, че е с Монти само за финансова изгода. Някои я обвиниха за разпадането на брака на Монти и Шери Никол Истърлинг. Потребител коментира:

Не става въпрос за вашата възраст; става въпрос за факта, че сте се развели.

Няколко интернет потребители също посочиха, че разликата е, че Монти Лопес се държи инфантилно, докато Грейви е много по-зрял от него. Според източници, близки до Адисън Рей, тя е унизена и обезпокоена от враждата на родителите си. Адисън все още не е дал официална забележка относно ситуацията.

Популярни Публикации