Тизири Дигне - Всичко за съпругата на Лукас Дигне

Tiziri Digne е красавица от френски произход, най-известна като съпругата на Лукас Дине, професионален футболист на Астън Вила и националния отбор на Франция. Тя е родена в Лил. След като завършва бакалавърското си образование, тя продължава да учи право в университета в Лил. Когато Лукас играеше за ПСЖ, тя веднага се записа в третата си година в EFAP Lyon, училище за комуникация в Лион, и завърши своя Еразъм по време на едногодишния престой на Лукас в As Roma. Тизири се появи в риалити програмата на TFX Champions, Families of Footballers през 2021 г., която изследва ежедневието на футболистите. Тизири работи като моден блогър.

Бързи факти

Пълно име Tiziri Digne
Първо име Все още сме
Фамилия Достоен
Професия Съпруга на знаменитост
Националност Френски
Град на раждане малък
Държава на раждане Франция
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Рак
Семейно положение Женен
Съпруг Лукас Дигне
Без деца две
образование Университет на Лил
Дата на раждане 1 юли 1993 г
Възраст 29 години
Женен Дата 27 декември 2014 г

От 16-годишна възраст са заедно.

Тизири се запознава с бъдещия си съпруг Лукас в гимназията, когато са на 16 години и оттогава са заедно. По това време Лукас беше член на футболния клуб Лил. Не след дълго двамата осъзнаха, че са в сериозна връзка. На 27 декември 2014 г., година след годежа си, те се ожениха за съпруг и съпруга. Двойката отиде в Италия през август 2015 г., след като подписа с AS Roma, а след това в Барселона през 2016 г. Тя беше решила да не наема бавачка, защото искаше да бъде на разположение на децата си по всяко време.

Тизири е щастливата майка на две деца, Исахо и Инхая, които се родиха съответно през април 2019 г. и януари 2021 г. Имаше нужда от раждане със секцио и за двете си деца. Тя се грижи за тях денонощно като всеотдайна майка. Тизири каза, че не иска бавачка, защото иска да бъде на разположение на децата си 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Тя искаше да отговаря за тяхното образование и да ги види как се развиват.  Tiziri Digne

Тя ги информира предварително, че ще изглежда естествена, когато се съгласи да участва в програмата. Тя не успя да пристигне с грим или прическа. Тизири и Лукас са близки като родители. Тя продължи да обяснява, че те са страхотен екип. Когато татко е навън за игрите си, тя е оставена да се грижи сама за децата.

Тя иска да намали обществените предразсъдъци към съпрузите футболисти.

Основната цел на участието в телевизионното риалити е да премахне предразсъдъците на хората към съпрузите футболисти, като покаже ежедневието им. Когато чуят жена на футболист, веднага се сещат за пластична блондинка, кацнала на талант, твърди тя. Тя вярва, че всеки е свободен да прави каквото си иска и че да се спре на външния вид е трагедия да се чуе. Тя не смята, че съпрузите футболисти винаги трябва да са добре облечени и добре образовани с инициативи. Може да се чувстват умни, тъй като трябва да имат дипломи и постоянно да са подходящо облечени.

Тя има много тясна връзка с майка си и сестра си.

Тизири има много тясна връзка с майка си и по-малката си сестра, почти като приятелки. Тримата прекарват по-голямата част от празниците си заедно и често прекарват качествено време заедно. Липсва й да прекарва време с тях, особено сега, когато е майка на пълен работен ден.

Тя беше въвлечена в ужасяваща ситуация, която можеше да струва живота на нея и семейството й.

Тизири, съпругът й Лукас и синът им Исахо летяха за Манчестър през април 2020 г., когато забелязаха двама пилоти да грабват и слагат противогази след около 15 до 20 минути. Тя нямаше представа какво се случва в момента. След това самолетът започна да се накланя надясно или наляво, което тя каза, че не може да си спомни кое.

  Tiziri Digne

Те бяха твърде ужасени, за да попитат нещо, а пилотите не им казаха нищо, докато един от тях не ги предупреди за аварийно кацане поради разхерметизиране на кабината и неизправност на двигателя. Самолетът успешно се приземи на земята благодарение на Божията милост.

Нетна стойност

Тизири е майка, която си остава вкъщи след раждането на децата си, така че сега знаем нетната стойност на нейния съпруг. Той спечели 12 награди, докато играеше за Пари Сен Жермен и Барселона. Той беше член на отбора на Франция до 20 години, който спечели Световното първенство през 2013 г. Той направи своя старши дебют през 2014 г. и оттогава продължи да представлява своята нация на Световното първенство по футбол през 2014 г., УЕФА Евро 2016 и УЕФА Евро 2020. Той игра с Евертън, преди да се присъедини към Астън Вила на 13 януари 2022 г. Изключителната му кариера му донесе зашеметяващ нетен доход от 20-30 милиона евро към октомври 2022 г.

Популярни Публикации