Кой е Ники Блонски? Wiki, възраст, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност, височина

Ники Блонски е американска актриса, участвала в редица филми. Работи в бранша от 2007 г. Желанието й да прави кариера се появява на 15-ия й рожден ден. Трейси Търнблад от филма 'Лак за коса' беше нейният модел за подражание. По-късно получава мечтаната си роля на Трейси Търнблад във филма 'Лак за коса'. Тя се появява и в други филми като Маги Бейкър в Queen Sized.

Бързи факти

Празнувано име: Ники Блонски
Истинско име/пълно име: Ники Блонски
Пол: Женски пол
Възраст: 33 години
Рождена дата: 9 th ноември 1988 г
Родно място: Great Neck, Ню Йорк
националност: американски
Височина: 1,47 м
Тегло: 65 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруг (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): Да (Дани)
Ники Блонски лесбийка ли е? не
Професия: Актриса, певица и танцьорка
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 800 хиляди долара

Биография на Ники Блонски

Ники Блонски е роден на 9 ноември 1988 г. в Грейт Нек, Ню Йорк, САЩ. Тя е дъщеря на Карън и Карл Блонски. Баща й беше общински работник, който се занимаваше със замърсяването на водата в родния им град, а майка й беше помощник в училище. Джоуи Блонски е името на по-малкия й брат. Семейството остава в Грейт Нек, където са отгледани в християнски дом и отиват в католическата църква.

Тя посещава средното училище Great Neck North, преди да се премести в училище John L. Miller за гимназиалното си образование. Тя е преместена в гимназия Уилям А. Шайн, където преди това е участвала в театрални програми. Тук започва актьорската си кариера.  Ники Блонски възраст

Ники Блонски

Възраст, височина, тегло на Ники Блонски

Ники Блонски е родена на 9 ноември 1988 г. и към 2022 г. е на 33 години. Висока е 1,47 метра и тежи 65 килограма.

кариера

Ники Блонски винаги е искал да участва във филма за лак за коса. След като завършва образованието си, тя работи в Creamery Cold Stone, където среща хора като филмовия продуцент Адам Шанкман. Тогава тя успя да си сътрудничи с филма 'Лак за коса', за който беше номинирана за няколко награди. Тя беше номинирана за най-добра главна актриса на 'Златен глобус'. Тя също беше номинирана за награда Грами.

По-късно тя се запознава с Дънкан Шейк, музикант, с когото си сътрудничи в неговата рок музика, през 2007 г. Тя започва певческата си кариера, като записва кавър на Sheik’s On a High. Тя също изпълни американския национален химн на церемония. Тя също се появява в шоуто на MTV Valmont и семейното шоу на ABC Huge. Наскоро тя се появи в пиесата Stuffed in 2017.

Постижения и награди

Ники Блонски е номинирана за множество награди през цялата си кариера. Изпълнението й като Трейси Търнблад във филма „Прически“ й донесе награда „Златен глобус“ за най-добра актриса, награда на MTV Movie за най-добро пробивно изпълнение и награда на Асоциацията на телевизионните филмови критици за най-добра песен. Teen Choice Awards я номинираха за ролята й в семейния сериал на ABC Huge.

Нетната стойност на Ники Блонски през 2022 г

На Ники Блонски нетната стойност се оценява на 0 000 към юли 2022 г. Тя стана богата чрез работата си като актриса, певица и танцьорка. Освен това има козметологични умения и лиценз, а в свободното си време, когато не играе или пее, обикновено се занимава с прическа, което допринася за нетната й стойност.

Ники е амбициозна актриса и певица, която работи усилено, за да напредне в кариерата си. Въпреки че не е натрупала голямо богатство, тя вероятно ще го увеличи в резултат на ангажимента си да продължи кариерата си. Въпреки че в миналото е била от грешната страна на закона, тя е променила пътищата си и е избягвала подобни противоречия в живота си.

Ники Блонски Гадже, Запознанства

Ники Блонски не е женен и няма деца. В интервю тя разкри, че е щастлива във връзка с Дани, въпреки че нямат намерение да се женят.

Тя и баща й бяха арестувани, когато тя беше на 19 години след спор на летището с Бианка Голдън, участничка в „Следващият топ модел на Америка“. Те бяха арестувани и обвинени в нападение, защото участваха в сбиване, което рани и хоспитализира майка й. Ники и Бианка бяха освободени срещу гаранция от 3000 долара, а баща й беше задържан. В свободното си време работи като фризьор и гримьор.

Популярни Публикации