Лукас Конгдън-Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Лукас Конгдън е известен американски екстериорен дизайнер, специализиран в басейни от естествен камък. Лукас Конгдън също е добре известен с участието си в телевизионния сериал Insane Pools: Off the Deep End.

Бързи факти

Пълно име: Лукас Конгдън
Пол: Мъжки
Професия: Екстериорен дизайнер, дизайнер на плувен басейн, телевизионна звезда
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Гален Конгдън
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Върмонт
Националност американски
образование Държавен университет в Монтана
Майка Джейн Уърли
деца Две (Аса Конгдън и Финеган Конгдън)

Лукас Конгдън Биография

Лукас Конгдън е роден през 1978 г. и ще бъде на 44 години през 2022 г. Няма подробности относно точната рождена дата или зодиакален знак на това лице. Що се отнася до семейството му, майка му се казва Джейн Уърли, но баща му не е назован. Освен това няма подробности за неговите братя и сестри или други членове на семейството. Освен това той е родом от Върмонт, Съединени американски щати.

По отношение на образованието той посещава Държавния университет в Монтана. Завършва тази институция през 1997 г. със специалност „Ландшафтен дизайн“. На крехката възраст от 14 години той вече е започнал да реже и изработва камъни. Възраст на Лукас Конгдън

Лукас Конгдън

Височина и тегло на Лукас Конгдън

Лукас Конгдън е висок приблизително 5 фута 4 инча. Освен това, няма информация за другите му измервания на тялото, като измерванията на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята и теглото. Освен това този човек има сини очи и кафява коса.

кариера

Лукас Конгдън е телевизионна личност, която също работи като дизайнер на басейн в задния двор и екстериорен дизайнер. Той се появява в Insane Pools: Off the Deep End на Animal Planet като телевизионна знаменитост. Премиерата на това шоу беше на 20 февруари 2015 г. и продължи до май 2019 г.

Освен това този човек произхожда от семейство на озеленители и каменоделци във Върмонт. От 14-годишен той демонстрира своите творчески способности и страст към дизайна на открито. По-късно се премества във Флорида през 1999 г. Той е много щастлив да открие разнообразие от растения и дървета там. Заедно с това се зарадвал да открие изключително интересните варовикови скали.

Този човек бързо стана член на FSPA и APSP. През 2003 г. основава Lucas Lagoons. Първият му проект с тази компания беше драматична лагуна с естествено пясъчно дъно, изградена изцяло от местни варовикови камъни. Компанията спечели престижната златна награда за реставрации на жилищни басейни с този проект. Освен това през 2009 г. това лице стана главен изпълнителен директор на Designed Outdoor Living.

Невероятните, авангардни, персонализирани творения на тази личност продължават да печелят национални похвали и признание. Работата на неговата фирма също привлече вниманието на мрежовата телевизия. В резултат на това той е избран за участие в аплодирания от критиката телевизионен сериал Insane Pools: Off the Deep End.

Лукас Конгдън Нетна стойност

Продължавайки напред, този екстериорен дизайнер има приблизителна нетна стойност от приблизително 3 милиона долара към октомври 2022 г в Съединените американски щати.

 Лукас Конгдън нетна стойност

Лукас Конгдън

Лукас Конгдън Съпруга, брак

Лукас Конгдън е щастливо омъжена за Гален Конгдън. Съпругата му е блогър за красота и също работи за Lucas Lagoons, Inc. като вицепрезидент. Аса Конгдън и Финеган Конгдън са двете деца на двойката. Освен това двойката се появява в шоуто Insane Pools: Off the Deep End.

Популярни Публикации