Мадам Килай - Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, етническа принадлежност

Мадам Вежди е добре познат филипински Youtuber, певец, ABS-CBN Adobers Studio Artist, поръчител, влиятелен човек в социалните медии, продуцент на съдържание, певец, медийно лице и бизнесдама от Бохол, Филипините. Тя е добре позната в YouTube със своите забавни и прекрасни материали. Тя също работи като комик и доставчик на цифрово съдържание.

Бързи факти

Пълно истинско име Джинки Андерсън.
Джинки Кубилан-Андерсън
Известно име Мадам Вежди
Дата на раждане 21 ноември.
Година на раждане Ч/Б 1992-1996
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 25-29г.
Място на раждане Бохол, Филипините.
Сегашен адрес Манила, Филипините
Флорида, Съединени американски щати.
Професия Youtuber, певец, ABS-CBN Adobers Studio Artist, Endorsant, Social Media Influencer, Създател на съдържание, комик, медийно лице и предприемач.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Националност филипински.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Скорпион.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Местна гимназия.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на мадам Калай

Мадам е родена и израснала на филипинския остров Бохол. Според Wikipedia тя празнува рожден ден на 21 ноември. Точната й възраст не е известна. Смята се, че мадам Килай е на възраст между 25 и 29 години (към 2021 г.). Открихме, че истинското й рождено име е Джинки Кубилан след дълго проучване. Jinky Cubillan-Anderson и Jinky Anderson са други имена за нея. Основното си образование получава в близкото частно училище. След това започва работа като създател на съдържание.

Височина и тегло на веждите на мадам

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Мадам Килай е висока 5 фута 6 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Мадам Вежди

Мадам Калай Нет Уърт

Колко е нетната стойност на мадам Килай? Тази жена изкарва солидно от професията си в YouTube. Тя също така рекламира редица добре известни бизнеси. Освен това Мадам работи и като създател на Facebook. Нетното състояние на мадам Килай се оценява на между и милиона (приблизително).

кариера

Мадам Килай е фантастичен продуцент на съдържание, която е добре известна със своите забавни комедийни филми в YouTube. През 2017 г. тя стартира своя акаунт в YouTube. Не само това, но тя също публикува комедийни видеоклипове в своите акаунти в социалните медии. Милиони хора следват официалната й страница във Фейсбук. Тя също работи като Adobers Studio Artist за ABS-CBN. Според Wikipedia, тя също е работила с известни YouTubers като Maine Mendoza, Paolo Ballesteros и други. Андерсън също е комик и YouTuber.

Мадам Килай Съпруг и брак

Кой е съпругът на мадам Килай? Що се отнася до личния й живот, мадам е във връзка с любовника си Майкъл. Нека ви кажа, че Майкъл е американски предприемач, който е роден във Флорида, САЩ. Мадам и Майкъл се срещаха от доста време. Тя предложи брак на своя американски партньор през април 2022 г. Кийлай преди това е била омъжена за Пол Андерсън, според някои медийни сметки. Тя не предоставя никаква информация за децата си или предишните си романтични връзки.

Популярни Публикации