Тейлър Лорън Сандърс - Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Тейлър Лорън Сандърс е Instagram знаменитост от Съединените щати. Тейлър Лорън Сандърс е родом от района на залива, който сега живее в Лас Вегас като модел и певица. Тя придоби популярност в резултат на връзката си с Трейс Сайръс. Знайте всичко за Тейлър Лорън Сандърс - Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Тейлър Сандърс
Дата на раждане: 12 май 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Instagram звезда, певица, модел
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Трейс Сайръс
Нетна стойност 300 хиляди долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 36-24-36 инча
Родно място Сан Хосе, Калифорния
Националност американски

Биография на Тейлър Лорън Сандърс

Тейлър Лорън Сандърс е родена в Сан Хосе, Калифорния, на 12 май 1997 г. Тя е на 24 години и е Телец. Сандърс е от американска националност и е християнин.

Имената на родителите на Тейлър и информацията за контакт не са налични в момента. Братята и сестрите на Сандърс, братовчедите, бабите и дядовците и всички други членове на семейството също са неизвестни към този момент. Тейлър Сандърс изглежда предпочита и желае да запази личния и семейния си живот личен и далеч от светлините на прожекторите и общественото внимание. Това може да е и причината Сандърс рядко да обсъжда членовете на семейството си в социалните медии.Образованието и пълномощията на Тейлър не са известни в момента. Сандърс обаче трябва да е завършила гимназия и университет, освен ако не е отпаднала или е избрала да прекрати по-нататъшно обучение поради възрастта си.

Височина и тегло

Тейлър Лорън Сандърс е висока 5 фута 5 инча и тежи 55 килограма. Другите й измервания на тялото, като гърдите, талията и бедрата, са 36-24-36 инча. Освен това Сандърс има лешникови и тъмнокафяви очи. Освен това тя има татуировки по тялото си, които е показвала в публикациите си в социалните медии.

кариера

Тейлър Лорън Сандърс е най-известна като приятелката и годеницата на Трейс Сайръс. Освен това тя е изгряваща звезда в Instagram с хиляди последователи. Тя също има акаунт в Instagram с дръжката taylorlaurensanders, който е потвърден. Тейлър има 105 публикации в Instagram до момента. По същия начин първата й публикация в Instagram беше видео на игуана от 9 декември 2015 г. А публикациите в социалните медии, които тя сподели, са изключително привлекателни, привличащи вниманието и прекрасни.

Тейлър Сандърс също поддържа два допълнителни акаунта в Instagram, taylorlaurencustoms и taylorlaurenhair. Тя използва тези акаунти в Instagram, за да рекламира своите персонализирани и фризьорски услуги. Освен това тези акаунти се използват за пазаруване и търговия на дребно. В момента Тейлър по същество е бизнесдама. Сандърс също е модел и певица.

По отношение на годеницата си Трейс Сайръс е американски музикант. Той е син на кънтри певеца Били Рей Сайръс и брат на Майли Сайръс, известен звукозаписен изпълнител. Трейс Сайръс се присъединява към поп-рок групата Ashland HIGH през 2010 г. като вокалист и китарист. Той е собственик и на линията дрехи From Backseats to Bedrooms. Освен това Тейлър и Трейс Сайръс си сътрудничиха по песента Give My Heart To You през август 2018 г.

Нетна стойност през 2022 г

Тейлър Сандърс има нетна стойност от 0 000 към 2022 г , според walikali, а нейният основен източник на доходи е нейният акаунт в Instagram и препоръките.

  Инфографика за биография на Тейлър Лорън Сандърс

Биография на Тейлър Лорън Сандърс

Гадже и срещи

Тейлър Лорън Сандърс и Трейс Сайръс са сгодени . На 7 декември 2018 г. те обявиха годежа си чрез видео в Instagram. Тейлър също сподели видео в социалните медии, изразяващо радостта и възторгът си от годежа. Освен това членовете на семейството на Трейс са изключително доволни от годежа и изразиха радост чрез коментари и публикации в социалните медии.

Популярни Публикации