Кой е Бернабе Мелендрез? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бернабе Мелендрез , известен още като El Gatillero, е мексикански екшън филмов актьор и режисьор, който дебютира като режисьор през 2012 г. Освен това той се изявява като певец. Мелендрес участва в няколко мексикански филма.

Поради разпространението на истории за трафик на наркотици, няколко от филмите, по които е работил, са наречени narco-Peliculas (Нарко-снимки).

Бързи факти

Пълно име Барнабас Мелендрез
Професия Актьор и режисьор
Популярни за Да бъдеш актьор
Възраст (Както през 2022 г.) 72 години
Дата на раждане 12 април 1949 г
Зодия Овен
Родно място Ночистлан Сакатекас, Мексико
Националност мексикански
Приблизителна нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара

Barnabas Melendrez Wiki

Бернабе Мелендрез е роден през 1949 г. на 12 април. В момента е на 72 години. По дата на раждане е зодия Овен. Мелендрез е роден в Сакатекас, Ночистлан, Мексико. В резултат на това той е мексикански национал. Няма данни за етническия му произход.Относно семейната му история нямаме информация. Ще ви уведомим по-късно, ако стане налична допълнителна информация.

Bernabé Melendrez Съпруга, брак

Както в случая със семейството му, връзката и живота му остават мистерия. Няма подробности за съпругата или приятелката му. Предвид възрастта му можем да предположим, че е женен и има жена. Дори не можахме да определим дали е женен.

  Бернабе Мелендрез

Бернабе Мелендрез

кариера

Мелендрез е участвал в редица мексикански филми. Участва във филми като Los Dos Federales (The Two Feds), Misa De Cuerpo Presente, El Cara De Chango 2 (Monkey Face 2), Sin Pelos en La Lengua (Без фрази в езика), El Charro Juarez (Charro) Хуарес) и Синът на непокорния син.

Поради разпространението на истории за трафик на наркотици, няколко от филмите, по които е работил, са наречени narco-Peliculas (Нарко-снимки). През 2012 г. прави своя режисьорски дебют. През 2012 г. Бернабе режисира Polleros del Sur (Southern Poulterer).

Освен това се изявява като певец.

Bernabe Melendrez Нетна стойност

Няма налична точна информация за нетната му стойност. Много уебсайтове обаче показват това неговото нетно състояние е между 1 милион и 5 милиона долара към октомври 2022 г. В резултат на това можем да предположим, че той е натрупал значително състояние през дългата си актьорска кариера.

Любопитни факти

  • Бернабе Мелендрес, известен още като Ел Гатилеро, е мексикански актьор и режисьор на екшън филми. Освен това е вокалист.
  • Бернабе е роден през 1949 г. на 12 април. В момента е на 72 години.
  • Мелендрез е роден в Сакатекас, Ночистлан, Мексико.
  • Той е участвал във филми като Los Dos Federales (The Two Feds), Misa De Cuerpo Presente, El Cara De Chango 2 (Monkey Face 2), Sin Pelos en La Lengua (Without
  • Фрази на езика), El Charro Juarez (Charro Juarez) и El Hijo del Hijo Disobediente (Синът на непокорния син).
  • Поради разпространението на истории за трафик на наркотици, няколко от филмите, по които е работил, са наречени narco-Peliculas (Нарко-снимки).
  • През 2012 г. прави своя режисьорски дебют. През 2012 г. Бернабе режисира Polleros del Sur (Southern Poulterer).

ЧЗВ

На колко години е Бернабе Мелендрез?

Бернабе е роден на 12 април 1949 г. В момента е на 72 години.

Откъде е Бернабе Мелендрес?

Мелендрес е роден в Ночистлан Сакатекас, Мексико.

Активен ли е в социалните мрежи?

Бернабе е активен в Instagram под името @bernabemelendrez. Той спечели 1619 последователи в своя акаунт в Instagram.

Кой филм режисира Бернабе?

Той прави своя режисьорски дебют през 2012 г. Бернабе режисира филма Polleros del Sur (Южен птичар) през 2012 г.

Популярни Публикации