Енола Бедард - Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Енола Бедард е добре позната танцьорка, базирана в Квебек Сити, Канада, медийна личност, хореограф, TikTok звезда, YouTuber и онлайн инфлуенсър. Тя е добре известна в собствената си нация със своите невероятни и удивителни танцови движения и видеоклипове. Тя каза, че учи танци от дете и е имала възможността да демонстрира способностите си чрез приложенията за споделяне на видео TikTok и YouTubers.

Бързи факти

Пълно истинско име Енола Бедард.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
рожден ден 14 септември 2000 г.
Възраст (към 2021 г.) 21 годишен.
Професия Танцьор, TikTok звезда и YouTuber.
Родно място Квебек Сити, Канада.
Резиденция Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Частно училище в Канада.
Квалификация Завършил гимназия.
Слънчев знак Зодия Дева.
Националност канадски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 51 кг

Възраст и ранен живот на Енола Бедард

Енола Бедард беше роден на 14 септември 2000 г , в град Квебек, Канада през 2000 г. Тя е на 21 години (към 2021 г.). Според сведенията тя е получила основното си образование в частно училище в родния си град. След това се записва в престижна гимназия, за да подобри образованието си.

Заедно с преподавателите си тя каза, че е посещавала уроци по танци. Тя също е спечелила няколко конкурса и нейното танцово училище я изпраща в Лос Анджелис, за да усъвършенства уменията си. Бедард се влюби в Лос Анджелис и избра да го направи свой постоянен дом. Тя също така твърди, че е напуснала гимназията на 18-годишна възраст, за да се концентрира върху танцовата си кариера.Височина и тегло на Енола Бедард

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Енола Бедард е висока 5 фута 4 инча и тежи около 51 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Енола Бедард

Enola Bedard Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Енола Бедард? Този известен танцьор е добре платен от различни източници. TikTok, YouTube, танци и други видове пари са сред нейните източници на доходи. Тя също така прави пари чрез реклами и промоции. Тя се оценява на нетна стойност на 1-2 милиона USD (приблизително).

кариера

Енола Бедард каза в интервю, че е започнала да танцува на 13-годишна възраст. Сега тя владее хип-хоп и съвременни танцови техники. Тя също участва в много танцови състезания в училището си, както и в други танцови събития. Бедард беше в депресия по време на блокирането заради коронавируса, така че започна да прави видеоклипове в TikTok. Тя започна да използва TikTok и да публикува своите фантастични видеоклипове с танци през май 2020 г. Тя публикува дебютното си видео, което имаше над милион гледания за по-малко от час. Сега тя има 14,4 милиона почитатели в TikTok и 288 милиона харесвания (до юни 2022 г.). Освен това на 8 октомври 2017 г. тя стартира своя едноименен канал в YouTube. Има 1,4 милиона абонати и 577 милиона гледания на канала (към юни 2022 г.). Тя публикува предимно публични танцови видеоклипове в своите акаунти в социалните медии.

Енола Бедард Гадже и срещи

С кого се среща Енола Бедард? Тази невероятна танцьорка е решила да пази факти от личния си живот далеч от общественото внимание. Тя е споделила стотици филми със свой колега танцьор в акаунтите си в социалните медии, но никога не мисли за него като за нещо повече от приятел. Тя също не е разкрила нищо за любовния си живот в профила си в Instagram. Възможно е сега тя да не е омъжена и да се концентрира върху танцовата си кариера. Надяваме се скоро тя да разкаже подробности за любовния си живот на своите почитатели.

Популярни Публикации