Rhianna Jagpal- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, запознанства, кариера

Риана Джагпал е известна канадска актриса, модел, звезда в социалните медии, телевизионна личност и интернет инфлуенсър от Ванкувър. Тя придоби слава в нацията като актриса с присъствието си в забележителни филми и програми като Dead of Summer, Woman of the House и много други. Канада за по-нататъшни проучвания. След като се премества в Лос Анджелис, тя посещава филмовата академия в Ню Йорк за обучение по актьорско майсторство.

Бързи факти

Пълно истинско име Риана Джагпал.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 18 август 1995 г.
Възраст (към 2022 г.) на 27 години.
Професия Актриса, телевизионна личност, модел и звезда в социалните медии.
Родно място Ванкувър, Британска Колумбия, Канада.
Резиденция Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност азиатски.
Алма матер Частно училище в Канада.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Лео.
Националност канадски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг .

Възраст и ранен живот на Риана Джагпал

Родителите й я раждат през 1995 г. във Ванкувър, Британска Колумбия, Канада. Тя се премести в Лос Анджелис, Калифорния, за да преследва актьорската си страст и да стане известен актьор. Нейната възраст е 27 години (към 2022 г.). (от 2022 г.). Получава образованието си в известно регионално училище. След като завършва гимназия, тя посещава уважаван колеж в Канада за по-нататъшно обучение. След като се премества в Лос Анджелис, тя отива в Нюйоркската филмова академия за обучение по актьорско майсторство.

Височина и тегло на Риана Джагпал

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Риана Джагпал е висока 5 фута 4 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Риана Джагпал

Риана Джагпал Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Rhianna Jagpal? Тази зашеметяваща актриса води луксозен начин на живот със семейството си. Нека ви кажа, че тя живее със семейството си и винаги поддържа къщата си спретната. Освен това тя е много внимателна към начина си на живот. Постоянно избира да се облича в скъпи и маркови дрехи. Тя печели много пари чрез актьорство, моделиране, реклами, реклами и промоции, наред с други неща. Освен това нетната й стойност се оценява на приблизително 1 милион USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Rhianna Jagpal получи своето актьорско обучение от различни институции, включително Vancouver Young Actors Studio, West Coast Actors Studio и други. Според биографията й в IMDb тя има своя професионален дебют през 2012 г. с телевизионния сериал „Правосъдие за всички със съдия Кристина Перес“, в който играе поддържаща роля. Поради големите си актьорски таланти, тя може да придобие много проекти като Dead of Summer, iZombie, Status Update, Charmed, Two Sentence Horror Stories и други. Нека ви кажа, че тя беше избрана за ролята на Харизма Сингхал в телевизионния сериал „Семейно право“. „Несъвършените“ беше най-новото й начинание. В този сериал на Netflix тя играе централния герой Аби Сингх.

Rhianna Jagpal Гадже и срещи

С кого се среща Риана Джагпал? Джагпал е прекрасна и талантлива млада дама. Тя обича да обсъжда любовния си живот и разкри малко информация за любовника си. Нека ви кажа, че тя е в романтична връзка с Маркъс Сандху. Двойката споделя невероятни снимки в съответните си социални медии. Двойката се сгоди през декември 2021 г., след като се срещаха няколко години. Риана се похвали с блестящия си годежен пръстен в социалните мрежи. Двойката все още мисли за скорошна сватба. Те все още не са хвърлили светлина върху плановете за сватбата си.

Популярни Публикации