ДеМаркъс Омар Уеър - Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Демарк Омар Уеър е американски футболист, играл в NFL. ДеМаркъс Омар Уеър е външен защитник, който е бил отличник в колежа и професионалисти. Той посещава университета Троя и прекарва по-голямата част от професионалната си футболна кариера с Далас Каубойс.

Бързи факти

Пълно име: Демарк Уеър
Дата на раждане: 01 юли 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Футболист
Държава: елен
Височина: 6 фута 4 инча (1,93 м)
Семейно положение: развод
Развод Таник Смит
Нетна стойност 35 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Обърн, Алабама
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия християнството
образование Гимназия Auburn, университет Троя
деца Марли, ДеМаркъс младши.

Биография на Демарк Омар Уеър

Демарк Омар Уеър е роден в Обърн, Алабама, в Съединените американски щати, на 31 юни 1982 г. Към момента той е на 39 години. Няма много информация за имената или професиите на неговите родители и братя и сестри. Въпреки че е американски гражданин, той е благочестив християнин. Освен това той е от афроамерикански произход. Неговата зодия е Лъв според астрологията.

По отношение на формалното образование, той завършва гимназия Auburn, разположена в родния му град. Завършва и следгимназиалното си образование в университета Троя.  ДеМаркъс Омар Уеър възраст

ДеМаркъс Омар Уеър

Височина и тегло на Демарк Омар Уеър

Относно измерванията на тялото му, Демарк Омар Уеър е зашеметяващ млад мъж със завладяваща личност. Професионалният футболист стои на височина 6 фута 4 инча. Теглото му е 112 килограма. Освен това, когато става въпрос за общо измерване на тялото, диапазоните на числата все още не са публикувани. Очите му са черни, косата също черна.

кариера

Демарк Омар Уеър е футболист в NFL. От малък се занимава активно с различни спортове. Въпреки че започна да играе футбол в колежа и имаше няколко отлични сезона, имаше и някои лоши. Започва да играе и да участва в спорта в ранна възраст. Участвал е в различни спортове, включително баскетбол, писта и бейзбол. Що се отнася до футбола, той има опит както като защитник, така и като уайд ресивър. Той беше обявен за най-ценния уайд приемник и защитник като старши за изключителното си представяне и отдаденост.

Той също беше изключителен спортист в леката атлетика. Освен това той беше член на футболния отбор на Троя Троян по време на колежната си кариера. Той беше редовен титуляр в отбранителната линия и показа изключителни резултати. Той беше обявен за защитник на годината в Sun Belt за изключителните си усилия в защита. Докато започва професионалната си кариера, той е привлечен в NFL за първи път през 2005 г. Той е избран от Cowboys и прави своя дебют в редовния сезон. Той беше обявен и за Новобранец на месеца в защитата на НФЛ. Demarcus постави други рекорди и постигна невероятни постижения в другите си усилия.

Демаркъс продължи да играе за Каубоите до 2013 г. През март 2014 г. той подписа договор за 30 милиона долара с Денвър Бронкос. През 2017 г. той се оттегли от клуба след няколко години служба. На 13 март 2015 г. той обяви, че се пенсионира. За да назовем някои от постиженията му с Cowboys, той е лидерът на франчайза за всички времена в чували, принудителни бъркания и битки за загуба. Куотърбек е лидер за всички времена.

Нетната стойност на Демарк Омар Уеър

ДеМаркъс Омар Уеър и семейството му имат приятно съществуване. Благодарение на славата и парите, които е натрупал благодарение на усилията си. Освен това към 2022 г. нетната му стойност се оценява на около 35 милиона щатски долара.

  ДеМаркъс Омар Уеър нетна стойност

ДеМаркъс Омар Уеър

Демарк Омар Уеър Съпруга, брак

Относно любовния му живот, Демарк Омар Уеър е разведен, което ни отвежда до любовта и личния му живот. Таник Смит и той се ожениха през март 2005 г. Те живееха щастлив живот с двете си деца. Марли е дъщерята, докато ДеМаркъс младши е синът. След седем години брак обаче те се развеждат през 2012 г. Освен това той няма други връзки. В същото време той е открит относно предпочитанията си към пола. И до днес той не е имал никакви спорни събития.

Популярни Публикации