Мария Татил Виктория- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Кариера

Мария Татил Виктория е австралийски писател, YouTuber, инфлуенсър, активист, гримьор, модел, говорител, създател на съдържание и личност в социалните медии, родена на 4 февруари 1993 г. Тя стана известна, след като спечели титлата „Мис Вселена Австралия“ през 2020 г.

Освен това, тя ще представлява Австралия в Световното състезание Мис Вселена през май 2021 г. Тя е поканена да гостува в множество телевизионни предавания и предавания на живо, за да сподели своята история на успеха.

Мария Татил също е социален активист и гримьор. Тя има подкаст в социалните медии, наречен „Mind with Me“, в който обсъжда преобладаващите социални злини. Много хора слушат нейните насърчителни думи и мотивираща реч в този подкаст.Бързи факти

Пълно истинско име Мария Татил Виктория.
Дата на раждане 04 февруари 1993 г.
Възраст (към 2021 г.) 28 години.
Професия Модел, активист и личност в социалните медии.
образование Завършила Психология.
Магистри по мениджмънт.
Място на раждане Мелбърн, Австралия.
Националност австралийски.
Алма матер Бизнес училище в Мелбърн.
Цвят на косата черен.
Нетна стойност USD 6-7 милиона (приблизително).
Дължина на косата Среден.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 3″.
Тегло (прибл.) В килограми: 52-56 кг.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Зодия Водолей.
Татуировки Нито един.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски).

Мария Татил Виктория Биография

Мария Татил Виктория е родена на 4 февруари 1993 г. в Мелбърн, Австралия, според нейния официален уебсайт. Нейният рожден ден съответства на хороскопа на Водолея. За своите предавания и интервюта Мария Татил пътува до различни страни и градове.

Специализирала е психология след завършване на основното си образование в родното си училище. Тя също кандидатства в Melbourne Business School за магистърска степен по мениджмънт. Мария завърши квалификация по неврокоучинг, която е международно призната степен, преди няколко месеца.

Родителите на Мария Татил са индийски имигранти. Майка й беше от Колката, а баща й беше от Керала. Семейството й се премести в Мелбърн в началото на 90-те години. Мария също пътува до Индия, за да се срещне с част от семейството на баща си.

Тя често качва снимки на себе си и брат си Доминик Татил. Брат й я насърчава да участва в състезания за модели. Тя е член на смесена (азиатска) етническа група.

  Мария Татил Виктория

Мария Татил Виктория (Източник: Instagram)

Мария Татил Виктория Гадже и запознанства

С кого се среща Мария Татил Виктория? Мария Татил е зашеметяващ модел. Тя не е говорила за приятеля си или любовния си живот. Тя е изцяло фокусирана върху кариерата си и се стреми към върха на успеха. Възможно е тя да се спасява за по-добър партньор. Каквато и да е причината, тя все още не е омъжена.

Професионална кариера на Мария Татил Виктория

Мария планира да отвори собствена практика като психолог, след като завърши колежа. По-късно тя започва да работи в търговията на дребно с мода, като същевременно учи грим. След магистърската си степен тя работи известно време в областта на човешките ресурси, преди да бъде наета като партньор за привличане на таланти за проекта North East Link.

Мария Татил започва да използва социалните медии, за да споделя мнението си с обществеността. През 2020 г. тя започна да води подкаст, наречен „Mind with Me“, в който обсъжда социални проблеми. Тя също така взаимодейства с публиката и разпитва за техните проблеми. Тя обсъди предимно тормоза, психичното здраве, равенството, расизма и овластяването на младите хора.

Thattil има едноименен канал в YouTube с 2,74 000 абонати към май 2021 г. Тя публикува снимки на Мис Вселена, фотосесии, уроци за грим и видеоклипове зад кулисите. Нейният видеоклип, озаглавен „Моята Австралия от Мария Татил“, е гледан 4,2 хиляди пъти към 20 май 2021 г.

През ноември 2020 г. Мария Татил ще бъде коронясана за „16-та Мис Вселена Австралия 2020“. Поради 112-дневното блокиране на Австралия победителката беше обявена чрез виртуално събитие. Miné Coetser беше първата подгласничка на шоуто. Не можеше да повярва, че е спечелила състезанието. Тя вярва, че ще помогне на кафявите момичета да отстояват себе си.

От нейния акаунт в Instagram научихме, че тя ще представлява Австралия в 69-ото издание на състезанието „Global Miss Universe“, което ще се проведе във Флорида през май 2021 г. Хората очакват тя да спечели и това шоу.

Мария Татил Виктория Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Мария Татил Виктория? Мария печели много пари от моделски шоута и национални състезания. Мария Татил би спечелила между 50 000 и 60 000 долара от фотосесии. Тя начислява разумна такса за спонсорство и реклами на продукти. Нетното състояние на Мария се оценява на между 6 и 7 милиона долара към октомври 2022 г.

Факти

  • Stellar mag включва статия за нея в колоната на списанието си и тя е много щастлива.
  • Фейдът на Мария в Instagram е пълен със снимки от нейните модели фотосесии.
  • Мария Татил, модел, ходи на фитнес и прави упражнения редовно, за да поддържа тялото си във форма.
  • Тя получи многобройни търговски предложения след спечелването на титлата Мис Вселена.
  • Тя дебютира с националния костюм на Австралия за конкурса Мис Вселена в шоуто „The Today“ около 9 часа сутринта по Канал 9.
  • Прекрасният модел краси корицата на списание Beauty Crew.
  • Освен това тя публикува много вдъхновяващи цитати в акаунтите си в социалните медии.
  • Татил обича бързата храна, а нейният любим за всички времена е бургер.

Популярни Публикации