Хорхе Салинас- Wiki, възраст, етнос, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Хорхе Салинас е известен актьор и телевизионна личност, изобразяващ мексикански главен герой в теленовели. Хорхе Салинас също се появява във филма от 1999 г. Sexo, Pudor y Lágrimas и във филма от 2000 г. Amores Perros.

Бързи факти

Пълно име: Хорхе Салинас
Дата на раждане: 27 юли 1968 г
Възраст: 53 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Актьор и телевизионна личност
Държава: Мексико
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 15 октомври 2011 г
Съпруга Елизабет Алварес
Разделям Две (Адриана Катаньо и Валентина Салинас Ноли)
Развод Едно (Фатима Бого)
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Мексико сити
Националност мексикански
Етническа принадлежност латински
Религия християнството
образование Център за художествено образование (CEA)
деца Пет (Габриела, Сантяго, Хорхе Емилио, Максима и Леон)

Биография на Хорхе Салинас

Телевизионната личност е родена на 27 юли 1968 г. в Мексико Сити, Мексико. Той е отгледан в същия град, в който е роден. По същия начин пълното му име е Хорхе Салинас Перес. Актьорът е от мексикански произход и латино произход.

В момента възрастта му е 53, а зодия е Лъв. Въпреки това, тъй като той е запазил нисък профил, няма информация за родителите, братята и сестрите му или детството му. По отношение на образованието си, той се записва в Centro de Educación Artistica (CEA) през 1990 г. След като завършва образованието си, той получава първата си роля в теленовелата Valeria y Maximiliano.Височина, тегло на Хорхе Салинас

Хорхе е все още жив и в добро здраве, както се вижда от телесните й мерки. Той е висок средно 6 фута 0 инча (1,84 метра). По същия начин той притежава изключителен талант, както и привлекателна личност. Като актьор и телевизионер, мексиканският артист несъмнено се е грижил добре за здравето си. Той безспорно спазва здравословна диета и спортува редовно. Има светъл тен, къса черна коса и тъмнокафяви очи. Освен това няма нова информация за това, че Салинас се е разболял или е имал здравословни проблеми.

  Хорхе Салинас

Хорхе Салинас (Източник: Pinterest)

кариера

Филмовите и телевизионни роли на Хорхе са популярни в Мексико. Elgrandfather and I беше първата му теленовела. Вълшебна младост (1992), Две жени, един път (1993) и Мара Изабел (1997) са с участието на мексиканския актьор. На следващата година той участва в Tres Mujeres. Сексът, скромността и сълзите от 1999 г. участва в телевизионната личност.

Amores Perros и Mi Destino Eres T бяха издадени през 2000 г. Другите му творби включват Las Vacas del Amor, Mariana de la Noche и The Virgin Wife. Мексиканската телевизионна звезда участва във Fuego en la sangre през 2008 г. Адела Нориега и Едуардо Яес помогнаха на Салинас. The One Who Couldn't Love излезе през 2011 г.

Хорхе участва във филма на Салвадор Меха Александре от 2012 г. Qué bonito amor. Това е римейк на La Hija del Mariachi. През 2014 г. го видя в Mi Corazon Es T. (Моето сърце е твое). Най-добрият роман беше теленовела. Играх Фернандо Ласкуриан Борбола, Силвия Наваро от Ана Леал и Майрин Вилануева, каза той.

Салинас си партнира със Сезар Евора в Enigmatic Variations. Ерик-Еманюел Шмит от 2017 г. го написа. Играл съм Антонио Солано в Un Poquito Tuyo заедно с Majorie de Sousa като Juelita Vargas. През 2020 г. той ще изиграе Ернесто Риоха Армида в Te Doy La Vida Той е известен със Sexo, Pudor y Lágrimas и Amores Perros. Той е в SOS Влюбвам се от 2021 г.

Награди Хорхе Салинас

Като актьор неговата фантастична работа е видима по целия свят, за която той получава множество награди. Мексиканският артист беше номиниран за наградите TVyNovelas от 2000 до 2004 г. Въпреки това, той ги спечели два пъти, веднъж през 2000 г. и отново през 2009 г., в категорията за най-добър главен актьор. През 2012 г. актрисата Ана Бренда Контрерас спечели наградите People en Espanol в категорията за най-добра двойка. Той дори беше номиниран за същата награда, както и за наградите Canacine.

Нетната стойност на Хорхе Салинас

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Хорхе трябва да бъде между 1 и 5 милиона долара. Това включва всичките му активи, пари и приходи. Въпреки това няма конкретна информация за нетната стойност или заплатата на мексиканския художник. Основният му източник на доходи е неговата телевизионна личност и актьорска работа. С невероятните си доходи актьорът трябва да живее луксозен и щастлив живот в Мексико със съпругата и децата си.

Съпруга на Хорхе Салинас, брак

Пленителната мексиканска художничка е имала романтични връзки с някои хора. За кратко Салинас беше в романтична връзка с актрисата Адриана Катао. Габриела, първата им дъщеря, се ражда през септември 1995 г. След това, през 1996 г., мексиканският актьор се жени за Фатима Бого. През 2005 г. им се родиха близнаци Сантяго и Хорхе Емилио. Двойката обаче се сблъска с трудности и се разведе през 2009 г.

По същия начин телевизионерът имаше връзка с Андреа Ноли, от която има дъщеря. Валентина Салинас Ноли е нейното име и е родена на 9 септември 2006 г. На 15 октомври 2011 г. той се жени за друга зашеметяваща актриса - Елизабет Иварес. Той се запознава с Иварес по време на снимките на теленовелата La Fea Más Bella и те отново се появяват заедно във Fuego En La Sangre. Двойката посрещна своите близнаци, дъщеря Максима и син Леон, на 2 декември 2015 г.

Популярни Публикации