Asal Kolaar- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Асал Колаар е популярен рапър, музикант, композитор, риалити шоу звезда и медийно лице от Ченай, Тамил Наду, Индия. Той е добре известен в нацията с няколкото си популярни песни, които станаха вирусни в района.

Бързи факти

Пълно истинско име Васанта Кумар.
Известно име Асал Колаар.
каста Кащрия.
Дата на раждане хиляда деветстотин деветдесет и шест.
Възраст (към 2022 г.) на 26 години.
Националност индийски.
Място на раждане Ченай, Тамил Наду, Индия.
Нетна стойност INR 2 Crores (приблизително).
Религиозно вярване индуизъм.
Професия Рапър, музикант, медийно лице и риалити шоу звезда.
Училище/Колеж Частно училище в Индия.
образование Завършвам.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 61 кг

Възраст и ранен живот на Асал Колаар

Той е роден през 1996 г. на родителите си в Ченай, Тамил Наду, Индия. Той израства в родния си град и става фантастичен рапър. Точната дата на неговото раждане засега не е известна. Той е на 26 години (към 2022 г.). В резултат на раждането си той има индийско гражданство. Той и неговите братя и сестри завършват основното си образование в държавно училище. След това Асал се записва в реномирано средно училище, за да продължи образованието си. Започва да се фокусира върху афинитета си към музиката и рапа след завършване на обучението си.

Височина и тегло на Асал Колаар

Асал Колаар е висок 5 фута 7 инча . Тежи приблизително 61 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Асал Колаар

Нетната стойност на Асал Колаар

Колко е нетната стойност на Асал Колаар? Този тамилски състезател от сезон 6 на Bigg Boss живее в прекрасна къща със семейството си. Домът му е обзаведен със съвременни мебели, експонати, дивани и други предмети. Той прави пари по различни начини, включително рапиране, музикант, риалити шоу, промоции и др. Според определени онлайн сайтове се смята, че нетната стойност на Асал Колаар е около 2 крори INR (приблизително).

кариера

Асал Колаар бил в гимназията, когато започнал да се интересува от рап и музика. След това започва да композира и синхронизира текстове. С помощта на своите родители и приятели той може да стане успешен артист през живота си. Нека ви кажа, че той стана известен, когато песента му „Jorthaale“ стана вирусна в нацията през 2020 г., събирайки над 10 милиона гледания по това време.

Други песни, които е публикувал, включват Vaanaambaa, Asal Mob, Mustaache Vestaache, Sani, Bathroom Song, Asal Kolaar 416, Yo Baby, Life of Bachelor, Fast Fast Vadiley и др. Kolaar първоначално се присъедини към тамилската къща на Bigg Boss Season 6 на 9 октомври 2022 г. Нека ви разкажа за телевизионна риалити програма за игри. Той беше вторият състезател на шоуто, който се присъедини към Сезон 6. Неговите конкуренти включват GP Muthu, Mohammed Azeem, Ayesha Zeenath, Manikandan Rajesh, Ram Ramasamy, Janany Kunaseelan, Vikraman Radhakrishnan, Maheshwari Chanakyan, Queency Stanley, Robert, Sheriina Sam, Rachitha Mahalakshmi, Dinesh Канагаратнам, Шанти Арвинд, Амудхаванан,

Асал Колаар Гадже и запознанства

С кого се среща Асал Колаар? Колаар е надарен и интелигентен човек. Хората започнаха да го търсят в интернет още повече след дебюта му в телевизионната риалити програма за игри. Много хора имат проблеми с получаването на информация относно състоянието на връзката си.

Нека ви уверя, че той никога не е публикувал свои снимки с жена в социалните медии. Той също така никога не е намеквал за романтичния си живот. В резултат на това в момента приемаме, че статусът на връзката му е необвързан. Подробностите относно личния му живот ще бъдат актуализирани скоро.

Популярни Публикации