Мина Каймс- Възраст, Нетна стойност, Височина, Съпруг, Кариера, Етническа принадлежност

Мина Каймс е известен американски разследващ журналист, спортен журналист, старши редактор, водещ на радио шоу и телевизионен анализатор. В момента Мина Киймс докладва за „ESPN The Magazine“ и се появява в различни телевизионни и радио предавания. Научете повече за Нетна стойност на Mina Kimes, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Мина Каймс
Дата на раждане: 8 септември 1985 г
Възраст: 37 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Американски разследващ журналист, спортен репортер, старши писател, водещ на радио шоу и телевизионен коментатор
Държава: Съединените щати.
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 24 ноември 2014 г
Съпруг Ник Силвестър
Нетна стойност около 1 милион долара.
Заплата 0 000 на година
Цвят на очите светлокафяво
Цвят на косата черен цвят
Родно място Омаха, Небраска
Националност американски
Етническа принадлежност корейски
образование Йейлския университет
Twitter Мина Каймс в Twitter
Instagram Мина Каймс Instagram
IMDB Мина Каймс IMDB
Седмица Mine Kimes Wiki

Възраст и биография на Мина Каймс

На колко години е Мина Каймс? Тя е 37 години към 2022 г. Родена е на 8 септември 1985 г. в Омаха, Небраска, САЩ. Mina Mugil Kimes е нейното рождено име. Тя, от друга страна, е със смесен произход и корейски произход чрез майка си. Баща й е бил капитан от военновъздушните сили. Тя прекарва част от юношеството си в Аризона, където баща й й помага да се научи да шофира. В резултат на това не се предоставя информация за майка й. По същия начин тя има американска националност, но е от корейски произход.

Височина и тегло на Мина Каймс

Колко висока е Мина Каймс? Тя е зашеметяваща жена със стройна и стегната физика. Запазила е телесната си фигура. По отношение на височината, тя е висока 5'4″, но няма налична информация за телесното й тегло. Измерването на тялото й, от друга страна, все още се преразглежда. Косата й също е черна и има светлокафяви очи.

  Мина Каймс

Мина Кимес (Източник: Pinterest)

Мина Каймс Образование

Що се отнася до образованието на Мина, тя започва да играе футбол на петгодишна възраст. Тя обичаше да играе игри толкова много, че спря да играе футбол след гимназията. Освен това тя посещава университета Йейл. След това тя получи B. Бакалавърска степен по английски език със Summa Cum Laude.

Професионална кариера на Mina Kimes

Мина е най-известна с работата си като спортен репортер, но започва кариерата си като бизнес репортер. След като завършва образованието си, тя намира първата си работа в списание Fortune Small Business, където преди това е работила като стажант. Тя работи там около шест години и е призната за разследващата си журналистика по въпроси, вариращи от износ на оръжия до незаконни наркотици, за което получава награди от Нюйоркския пресклуб, Националния пресклуб и Асоциацията на азиатските американски журналисти.

За разлика от това, през 2010 г. тя публикува история, озаглавена „Лошо за костите“, в която разкрива незаконната употреба на костен цимент за лечение на костна тъкан, която убива пациенти. Статията беше обявена за задължителна за четене от Columbia Journalism Review и й донесе наградата Henry R. Luce.

През 2013 г. тя започва работа като разследващ журналист за „Bloomberg News.“ Тя получава наградата Front Page за бизнес репортажи за профилите си на изпълнителния директор на Caterpillar Дъг Оберхелман в статията King Kat и изпълнителния директор на Sears Еди Ламперт в статията The Sun Tzu в Сиърс. По подобен начин Мина беше удостоена с наградата Лари Биргер за млад бизнес журналист от Обществото на американските бизнес редактори и писатели през 2014 г.

Повече за кариерата

По същия начин Мина се гордее, че е дъщеря на татко, тъй като баща й е фен на Сиатъл Сийхоукс, въпреки факта, че тя никога преди не е живяла в Сиатъл. Тя написа есе за връзката на нея и баща й с групата на страницата си в Tumblr. Това есе обаче предизвика интереса на ръководителите на ESPN, които я наеха. Това й помогна да превърне страстта си в кариера.

Мина работи в ESPN от около пет години и в допълнение към работата си като радио водещ и анализатор, тя е допринесла за „ESPN The Magazine“ като журналист, както и в множество интервюта и телевизионни предавания. Първоначално тя написа статия за изгряващи спортни звезди като баскетболиста Девонта Полард от университета в Хюстън и звездата на корейската League of Legends Faker. Тя също така докладва за Арън Роджърс, Дарел Ревис, Антонио Браун и Майкъл и Мартелус Бенет, всички от които са играчи от НФЛ.

Нетната стойност на Мина Каймс 2022 г

Колко е нетната стойност на Мина Каймс? Що се отнася до нетната стойност на Мина, тя е натрупала значително състояние през цялата си професионална кариера. Нетното състояние на Мина Каймс се оценява на около 1 милион долара към 2022 г. Нейната заплата се оценява на около 400 000 долара годишно.

Mina Kimes Съпруг, брак, деца

Мина е омъжена жена. Тя се омъжи за дългогодишния си приятел Ник Силвестър . Ник е звукозаписен продуцент и главен изпълнителен директор на GODMODE, базиран в Лос Анджелис музикален лейбъл. Преди да се оженят, двойката се срещаше няколко години и бяха добри приятели. Те се ожениха на 24 ноември 2014 г. на частна церемония, на която присъстваха близки приятели и семейство. Все още не са имали деца.

Социална медия

Мина често използва социалните мрежи. Тя има значителна база от фенове в Twitter и Instagram. Тя, от друга страна, има над 148 хиляди последователи в Instagram и 1454 публикации. По същия начин тя се присъедини към Twitter през декември 2009 г. и сега има над 320 хиляди последователи. Освен това тя не е във Facebook.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 4.
  2. Щастливият й камък е сапфир.
  3. Нейният щастлив цвят е зелен.

Също така, знайте за Нетната стойност, биография, възраст и националност на Kyree Myers .

Популярни Публикации