Кои са Кайла Бърд и Сам Бърд от сезон 38 на предизвикателството?

Предизвикателството сезон 38 има за цел да обедини силни връзки и да ги постави на изпитание спрямо интензивността на играта. Партньори, бивши партньори и най-близки приятели ще се присъединят към екипи и ще се борят за дял от милион. Сам Бърд и Кайла Бърд, семейна двойка, която се ожени тайно през март 2022 г., защото не искаха голяма сватба, ще се появят в епизода.

В едно от най-трайните телевизионни риалити състезания, които се провеждат в момента, програмата ще изправи подобни партньори един срещу друг. Jordan Wiseley, Aneesa Ferreira, Nam Vo, Emmy Russ и Anase Talavera, заедно с най-добрия приятел Tommy Bracco, са сред другите дуета, планирани да участват.

Според прессъобщението на The Challenge:The Challenge: Ride or Die ще бъде излъчен на 12 октомври. TJ Lavin е домакин на програмата, която включва завръщащи се любимци на феновете и начинаещи със светли очи, навигиращи в седмичната умствена и физическа активност за дял от милион.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The Challenge (@thechallenge)

The Birds ще бъдат единствената женена двойка, която ще се състезава в The Challenge.

Сам Бърд и Кайла обявиха публично романса си през януари 2020 г. и се сгодиха през август. След 18 месеца двойката се жени тайно на романтично пътуване до Гибралтар. Първоначално двамата живееха в различни държави, но след няколко месеца Сам се премести в Лондон, за да бъде с любовта на живота си.

Сам описа как са се запознали във въвеждащото им видео за The Challenge, като каза, че Кайла се промъкнала в неговите DM в Instagram и пътувала, за да го посети.

 Кайла Бърд

Той заяви:

Тя забеляза готин изглеждащ британец и каза: „Аз съм от Америка, живея във Флорида и искам кратка почивка.“

Кайла определи Сам с една дума, закачливо го нарече отвратителен. Тя продължи да казва:

Обожавам те, но си малко дразнещ.

Тя продължи да казва, че той ще бъде страхотен партньор в игрите, тъй като е опитен в бягането и колоезденето. Сам е триатлонист, който не се страхува от много. Сам твърди, че имат връзка, която ще им помогне да спечелят играта. Той продължи, като каза, че съпругата му е мекушавка у дома, но е екстремистка, когато става дума за това. Kailah се е състезавала в The Challenge и преди, но все още не е спечелила. Кайла смята, че тя и Сам са най-силното дуо в играта, според профила й в MTV.

По-нататък се казва:

Кайла е по-концентрирана от всякога, особено сега, когато Сам е до нея. В края на краищата, докато смъртта ни раздели, означава просто да яздим или да умрем.

 Кайла Бърд

Сам прави дебюта си в The Challenge, но британският диджей не е непознат за конкуренцията; освен че беше триатлонист, той взе участие в Love Island U.K Сезон 4. Въпреки че престоят му в програмата за запознанства не беше продуктивен, той бързо срещна дамата на мечтите си и сега е готов да се бие за 1 милион долара заедно с нея. Програмата ще бъде излъчена премиерно по MTV на 12 октомври от 20 часа. ЕТ.

Популярни Публикации