Laine Hardy- Приятелка, запознанства, нетна стойност, височина, тегло

Лейн Харди е американски певец, автор на песни, китарист и водещ на риалити шоу. Той е най-известен със спечелването на 17-ия сезон на прочутата пееща риалити програма American Idol. На 19 май 2019 г. той беше коронован за шампион на този сезон. Той също така се появи в риалити програмата за първи път за сезон 16, но стигна само до топ 50.

Бързи факти

Пълно име Лейн Харди
Псевдоним Лейн
Известен като Певец, композитор, китарист
Рождена дата 12 септември 2000 г
Възраст на 23 години
Хороскоп Водолей
Родно място Ливингстън, Луизиана, Съединени американски щати
Бащино име Бари Харди
Майчино име Синди Лу
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 7 инча
Тегло 58 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
образование N/A
приятелка Сидни Бекнел
Съпруг N/A
Нетна стойност 1,5 милиона долара

Приятелката на Лейн Харди

В момента той се среща със Сидни Бекнел, според съобщенията. Феновете първоначално научиха за любовната им връзка чрез Instagram на нейната приятелка, когато тя публикува селфи за първи път с Лейн Харди през юли 2018 г. Няма информация кога са се срещнали за първи път или кога са започнали да излизат, тъй като той изглежда поддържа личния си живот доста мълчи от социалните медии, докато нейната приятелка парадира с любовта си към приятеля си в социалните медии, без да го назовава. Вижда се, че двойките си прекарват страхотно заедно. Те все още са заедно и се наслаждават на фантастично време един с друг.

  Лейн Харди

Laine Hardy (Източник: Google)Освен това няма информация за неговите срещи и любовни връзки. Той е доста активен в социални медийни платформи като Twitter и Instagram. Той има значителна база от фенове в социалните медии. Малкото дете има повече женски фенове, отколкото мъжки фенове. Той привлече вниманието на слушателите с оживеното си изпълнение, прекрасна музика и зъби всеки път, когато се усмихна. Почитателите му пожелаха да имат бели зъби като неговите.

Нетната стойност на Лиан Харди

Според докладите, Нетното състояние на Лейн Харди надхвърля 1,5 милиона долара към 2022 г. Това количество нетно богатство е впечатляващо за човек на 18 години. Неговата нетна стойност непрекъснато нараства. Изкарва много пари от певческата си професия. Laine спечели титлата American Idol със значителна парична награда и гарантирана сделка за запис с Hollywood Records. Той получава много пари, като пътува по турнета, планира платени концерти и прави други неща, но точното му заплащане все още не е обявено.

  Лейн Харди

Laine Hardy (Източник: Google)

На 19 май 2019 г. Hollywood Records издаде първия му сингъл, Flames. Той също така предлага своите неща, като стикери, тениски и други артикули. Няма информация за неговия автомобил, имоти или местожителство. Лейн обича лов, риболов и други хобита на открито. Той обича домашните любимци и има две планински кучета със себе си. Обича да пътува до нови места.

Седмица

Лейн Харди е роден на 12 септември 2000 г. в Ливингстън, Луизиана, САЩ. Той е от американски произход. Баща му се казва Бари, а майка му е Синди Лу. Майка й е агент по недвижими имоти, докато баща й е предприемач. Кайл и Британи са двете му по-малки братя и сестри. Той публикува няколко снимки с родителите си в социалните мрежи. Той завършва гимназията French Settlement през 2018 г. Laine е висок 5 фута 7 инча и има красива физическа структура. Започва професията си много млад. През 2016 г. той създава музикален ансамбъл, наречен The Band Hardy.

Популярни Публикации