Юи Арагаки - Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Юи Арагаки , японски модел, певица и актриса, се появява 15 пъти на корицата на Никола. Тя има красива усмивка, която привлича нейните фенове. Юи беше обявена за „Най-добра актриса“ на наградите „Синя лента“. Научете повече за биография на нетната стойност на Юи Арагаки, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Юи Арагаки
Псевдоним Юи
Известен като Модел, актриса, певица
Възраст 3. 4
рожден ден 6 юни 1988 г
Родно място Наха, Япония
Знак за раждане зодия Близнаци
Националност японски
Етническа принадлежност азиатски
Религия N/A
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 44 кг
Измервания на тялото 32-26-34 инча
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара

Биография на Юи Арагаки

Юи Арагаки, моделът на Никола, е родена на Дж а 6, 1988 г., в Наха, Япония. Нейните родители и братя и сестри са отгледани тук в Наха. Юи има двама по-малки братя и сестри. За съжаление имената на родителите и братята и сестрите на Юи, както и друга информация, в момента не са налични. Ще ви уведомим за нови и достоверни данни!

Юи, от друга страна, е японски гражданин. Тя е от азиатски произход. Нейната религия обаче е неизвестна. Юи Арагаки се интересуваше от моделиране, пеене и актьорско майсторство като дете. Родителите й подкрепят кариерата й на модел. Юи, от друга страна, посещава гимназия Хорикоши.Освен това научете повече за Wiki, биографията, възрастта, теглото, височината и гаджето на Микаела Паскал .

Юи Арагаки Възраст, височина, тегло и измерване на тялото

Юи Арагаки, кралицата на красотата, е на 34 години. Тя е родена под знака на Близнаци. Зашеметяващата моделка привлича много внимание, където и да отиде. Юи е висок 5 фута 6 инча. Тя тежи 44 килограма.

Юи също има зашеметяващи черни очи и къса черна коса. „Няма Ичидайки! Арагаки, модел и актриса, има измерване на тялото от 32-26-34 инча. Юи има слабо телосложение, което поддържа чрез здравословна диета и редовни упражнения. Все още обаче се обмислят размерите на обувките и роклята на Юи. Ще се свържем с вас веднага щом разполагаме с актуални данни!

  Юи Арагаки

Юи Арагаки (Източник: Twitter)

Юи Арагаки Връзка Живот

Що се отнася до връзките й, Юи, красив модел и актриса, е необвързана и неомъжена. Юи е доволна от начина на живот на семейството си. Арагаки се концентрира върху кариерата си на модел, пеене и актьорство. Тя няма време да общува с никой мъж.
Арагаки е много лична личност, която никога не е разкривала нищо за личния си живот пред обществеността. Няма повече информация за настоящия й любовен живот.

Юи също имаше връзка с Рио Нишикидо. Двойката започна да се среща през 2013 г. Те се задоволиха с любовния си живот. Двойката се разведе, но причината за развода им засега не е известна.

Сега Юи живее в Наха, Япония, с родителите си. Юи обича да пътува с приятелите си и често публикува снимки в профилите си в социалните мрежи. Пожелаваме на Арагаки успех в нейните професионални начинания. Юи също ще срещне идеалния си мъж в следващите дни.

Професионален живот на Юи Арагаки

Що се отнася до кариерата й, Юи, 31-годишен модел, започва кариерата си на модел, когато е на 13 години. Юи позира за „Nikora Magazine“, за което получи „Grand Prix Award“ и се появява на корицата на „Nicola Magazine“ 15 пъти, заедно с модела на Никола Аяко Еномото. Юи се премества в Токио, когато е на 15 години, а Аяко й дава прякора „Гаки“. По-късно Арагаки работи в различни телевизионни предавания, реклами и реклами. Тя стана известна в резултат на рекламата си „Pocky“. Тя продължава да се появява в различни популярни списания.

Освен това Юи се появява в няколко филма, включително „Waruboro“ като Yamada, „Koizora“ като Mika Tahara и „Have a Song on Your Lips“ през 2015 г., което я прави добре известна във филмовата индустрия. Арагаки се появи в няколко други филма, включително „Смесени двойници като Тамако Томита“ и „Код синьо“ през 2018 г.

Въпреки че Юи се появи като Ема в телевизионния сериал от 2005 г. „Sh 15uya“, другите й телевизионни изяви включват „Gal Circle“, „My Boss My Hero“, „Code Blue Special Episode“, „Weakest Beast“ и много други. Тя издава песента „Make My Day“ през 2008 г., „Akai Ito“ през 2008 г. и „Utsushie“ през 2009 г.

Юи, много талантлив модел и актриса, спечели „20th Nikkan Sports Film Award“ през 2007 г., „4th TVnavi Drama of the Year“ през 2007 г., „79th Television Drama Academy Awards“ през 2014 г. и много други.

Юи Арагаки Нетна стойност 2022 г

По отношение на нетната стойност, Юи, световноизвестен модел, се оценява на нетна стойност от около 1 милион долара към 2022 г. Арагаки изкарва прехраната си като професионален модел и актриса.

Юи, от друга страна, е успешен модел в модната индустрия. Въпреки това нейната заплата, доходи, коли и къщи все още се проверяват. Ще се свържем с вас с точна информация!

Социална медия

Юи, моделът на Поки, е активна в социалните медии. Арагаки има много фенове и последователи в своите акаунти в социалните медии, включително; Instagram и Facebook.

Факти

  1. Тя също пише песни.
  2. Тя обича да ходи на разходки.
  3. Тя обича да взема горещи вани.

Освен това научете повече за нетната стойност, възрастта, биографията, етническата принадлежност и националността на Шарлийн Флеминг .

Популярни Публикации