Ричард Коулс - Възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Ричард Коулс е английски музикант, журналист, радиопредавател и енорийски свещеник в Църквата на Англия. Той беше мултиинструменталистът, който сдвои Джими Съмървил в групата Communards от 1980 г. Сега той е викарий на Финедон в Нортхамптъншир. Знайте всичко за Ричард Коулс - Възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бързи факти

Истинско име Ричард Коулс
Псевдоним Ричард
Известен като Музикант, журналист, радиопредавател, религиозен лидер
Възраст 59 години.
рожден ден 26 март 1962 г
Родно място Нортхемптън, Англия
Зодия зодия Дева
Етническа принадлежност Смесени
Националност британски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча
Тегло прибл. 58 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
Приятелка/запознанства N/A
Съпруг Дейвид Коулс
Нетна стойност 1-5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Ричард Коулс

Коулс е роден в Нортхемптън, Англия на 26 март 1962 г. Неговият дядо е бил успешен обущар. Фирмата на бащата на Коулс се срина поради нарастващата популярност на по-евтиния чуждестранен внос и семейството загуби повечето от парите си. Посещава независимото училище Wellingborough и Колежа за допълнително образование в South Warwickshire в Стратфорд на Ейвън. От 1990 до 1993 г. учи теология в Кралския колеж в Лондон.

Височина тегло

Ричард Коулс е висок 5 фута 8 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Ричард Коулс

Ричард Коулс (Източник: Google)

Нетната стойност на Ричард Коулс през 2022 г

Колко е нетната стойност на Ричард Коулс? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн източници, виден религиозен лидер Нетното състояние на Ричард Коулс варира между 1 и 5 милиона долара към 2022 г. Той направи парите си като професионален религиозен лидер.

кариера

  • Коулс се научава да свири на саксофон, кларинет и клавишни, преди да се премести в Лондон през 1980 г., за да работи в театъра. През 1983 г. той участва във видеоклипа Framed Youth: The Revenge of the Teenage Perverts на Lesbian and Gay Youth Video Project с Джими Съмървил.
  • Коулс завърши шести в готварското състезание на BBC Celebrity Masterchef през юли 2016 г. През февруари 2017 г. той беше домакин на The Big Painting Challenge по BBC1 с Мариела Фроструп. Коулс се състезава в 15-ия сезон на BBC Strictly Come Dancing, започващ през септември 2017 г. Той беше съчетан с Даян Бусуел, професионална танцьорка.
  • Коулс се появи като гост панелист в коледното издание на единадесетата серия от комедийния тест на BBC1 Бих ли те излъгал?, представен от Роб Брайдън, на 18 декември 2017 г. Коулс беше капитан на отбор от университета в Лийдс, който спечели конкурса на BBC Поредица от коледни университетски предизвикателства за 2019 г.
  • Коулс участва в епизод от януари 2021 г. на Britain’s Lost Masterpieces на BBC Four, разглеждайки разказа за влъхвите в евангелията във връзка с портрета на Балтазар от Йоос ван Клив.

Ричард Коулс Съпруг и брак

С кого се среща Ричард Коулс? Коулс е омъжена за Дейвид Коулс. Коулс живееше в безбрачие с партньора си. Дейвид Коулс почина през декември 2019 г. в обща болница Kettering след това, което първоначално беше характеризирано като дълго боледуване. Ричард Коулс, викарий в Нортхамптъншир, наскоро призна, че пиенето е причината за смъртта на партньора му.

Популярни Публикации