Сара Тройър- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Сара Тройър е канадска актриса, най-известна с работата си в Haunting Melissa: Dar Hearts, Young Drunk Punk, Wynonna Earp и Incontrol. Освен това Сара Тройър е успешна канадска актриса, която също е певица, модел, композитор и изпълнител на глас зад кадър.

Бързи факти

Пълно име: Сара Тройър
Дата на раждане: 12 август 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Канада
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Ерик Крац
Нетна стойност - милиона
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Калгари Албърта
Националност канадски
Етническа принадлежност Причинно-следствена връзка
образование Централна мемориална гимназия.
Майка Луиз Тройър

Биография на Сара Тройър

Сара Тройър е роден в Калгари, Албърта, Канада на 12 август 1993 г. (28 години). Нейните родители и братя и сестри остават неизвестни. Въпреки това, според нейната биография в Instagram, майка й е Луиз Тройър. По същия начин тя е от канадска националност и етнически произход на причинно-следствената връзка. По същия начин тя е права и е родена под знака на Лъва.

Детството й беше идилично и тя беше изключително активна в изкуствата, включително танци, пеене, пиано и театър. Тъй като интересът й към изкуството е събуден, тя обмисля избора си на кариера. Що се отнася до нейните интереси, тя обича да прекарва време с близките си приятели и семейство, както и да гледа и чете комедийни предавания. В момента тя живее във Ванкувър, Британска Колумбия.Тя несъмнено беше умно дете и се представяше чудесно в колежа и университета. Въпреки че има малко подробности за нейното образование, тя демонстрира силен интерес към изкуствата. Тя посещава програмата за сценични и визуални изкуства на Central Memorial High School. Тя участваше в училищното си събрание, училищни пиеси и състезания с благоговение. Там тя натрупа безценен опит с участието си в мюзикъли и театър.

  Възрастта на Сара Тройър

Сара Тройър

Височина и тегло на Сара Тройър

Заради изключителната потайност на актрисата относно личния й живот, тя също не споделя много подробности за себе си. Според източника тя е висока приблизително 5 фута 6 инча и тежи здравословно тегло. По същия начин тя има черни очи и черна коса. Точните размери на тялото й засега не са известни.

кариера

Многостранно талантливата актриса има дълъг път пред себе си. Тя получава роли на Козет в „Клетниците“ и Голд във „Цигулар на покрива“ благодарение на необикновената си и симпатична личност. След това тя влезе в развлекателната индустрия, за да преследва кариера във филма. Що се отнася до нейната филмография, тя беше невероятна актриса. Нейните изпълнения никога не успяват да ни удивят.

По подобен начин тя започва кариерата си през 2014 г. като куртизанка в мини-сериала Клондайк (2014). По същия начин другите й роли включват Мария в Extraordinary Joe (късометражен 2014), Али Шей в Dark Heart (2014), Джаки Търнър в Salvage (късометражен 2014) и Криста в Young Drunk Punk (телевизионен сериал 2015).

Освен това някои други включват Shoulda Swiped Left (телевизионен филм 2001) като Джесика, Градиент (късометражен 2015) като Ашли, Как да оцелееш в апокалипсис на зомбита на дребно (телевизионен филм 2015) като Ники Поли и Момчетата от Уилмор (телевизионни филми 2016) като Лула. Кариерата й става все по-популярна в резултат на изявите й в множество филми. Сред другите й заслуги са Уинона Ърп (телевизионен сериал 2016) като Kiersten, Procurify Commercial (късометражен видеоклип 2016), on the rocks (2016) като Kali, still,/Born (2017) като родилка, Bloodmanis на Herschell Gordon Lewis ( 2017) като Синди Уейрман и Incontrol (2017) като Мариса.
Освен това тя се появява в други популярни телевизионни сериали и филми като Supernatural (2017) като Атина Лопес, The Good Doctor (2018) като Кристен, Scorched Earth (2018) като Young Gage и The Murders (2019) като Margaret Scarth. В резултат на техния успех тя се появява в телевизионни филми като A midnight kiss (2018) като Лори Пиърсън и Hometown Holiday (2018) като Криста.

Освен това тя осигури глас зад кадър за Patia във видеоиграта Dragalia Lost (2018) и за допълнителни гласове в My Little Pony: The Movie (2017). Освен това тя участва в Shoulda Swiped Left като режисьор, сценарист и продуцент (2015).

Нетната стойност на Сара Тройър

Тя е натрупала огромно богатство през цялата си професионална кариера. Освен развлекателната си кариера, тя е работила върху множество реклами и сътрудничества през годината. По отношение на нейното нетно състояние, тя се оценява на стойност между и милиона към октомври 2022 г. Тя изкарва комфортен живот от професионалната си кариера, което й позволява да води щастлив и скромен начин на живот.

  Нетната стойност на Сара Тройър

Сара Тройър

Сара Тройър Съпруг, брак

Сара Тройър е поела ангажимент към любовта на живота си. През 2001 г. тя се жени за дългогодишния си приятел Ерик Крац. Ерик Крац е професионален бейзболен ловец в Съединените щати. Играл е за Питсбърг Пайратс, Филаделфия Филис, Торонто Блу ​​Джейс, Канзас Сити Роялс и Сан Франциско Джайънтс. В момента двойката се радва на щастлив брачен живот.

Популярни Публикации