Барнаби Бъркбек се присъедини към актьорския състав на Below Deck Sailing Yacht

Сезон 3 на Ветроходна яхта под палубата се готви да посрещне нови членове на екипажа. Тъй като на Парсифал III липсват един помощник и една яхния, бъдещият епизод ще покаже техните заместители. Барнаби Бъркбек ще се присъедини към актьорския състав на Below Deck Sailing Yacht вместо помощника Том Пиърсън. Той е опитен външен член на екипажа и може да предприеме подходящи стъпки, ако възникнат катастрофи, като котва, която влачи лодката. Продължете да четете, за да научите повече за новия помощник на Парсифал III.

Всичко за многото професии на Барнаби Биркбек.

Барнаби Биркбек, новият помощник на борда на ветроходната яхта Below Deck, има дълъг списък от професионални постижения. Приключенецът е както от Сингапур, така и от Обединеното кралство. Той е работил като известен учител по водни струи както в Средиземно море, така и в Карибите.

 Барнаби БиркбекБиографията на Birkbeck на уебсайта на Bravo гласи:

С произход от Сингапур и Обединеното кралство, палубният помощник Барнаби Бъркбек е роден в приключението. Барнаби успя плавно да се премести в света на ветроходството, след като работи като известен учител по водни спортове както в Карибите, така и в Средиземно море.

Освен работата си като член на екипажа на яхта, той притежава и Barnabay’s Brushes, уебсайт, който предлага екологични четки за зъби от неръждаема стомана и дърво. Той също така адаптира стари автомобили да работят на електричество. Роденият в Лондон, според страницата му в LinkedIn, е самостоятелно зает и основател на Electric Car Converts.

Според неговата биография:

Опитен основател с опит в изграждането на изключително успешни продукти и бизнеси, особено в секторите на електронната търговия и автомобилостроенето. В момента използвам своя бизнес опит и способности от дипломата си от университета в Лийдс, за да разширя моите марки и да създам моята голяма концепция – превръщане на исторически автомобили в електрическа енергия на Tesla!

 Барнаби Биркбек

Междувременно любителят на кучета е на път да се превърне в риалити телевизионна сензация, след като се появи в Below Deck Sailing Yacht на Bravo. Той разкри в интервю, че е започнал да плава на 11-годишна възраст. Бъркбек каза следното за шоуто:

Бях в Гърция, когато ми се обадиха. Обучавах няколко гръцки милионери как да карат eFoil и уейкборд на частен остров. Наистина, аз съм учител по водни спортове. Предполагам, че е сравнимо с това, освен без водните дейности.

Всичко за епизод 11 на Ветроходна яхта под палубата

Освен Барнаби Бъркбек, риалити програмата ще приветства нова втора яхния Габриела Бараган, която напусна поста си по-рано този месец. Скарлет Бентли от Сан Диего също ще се присъедини към екипа на Парсифал III. Преди е работила на лодка. Тя обаче се характеризира като създател на лайфстайл съдържание.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Below Deck Sailing Yacht (@belowdecksailing)

Популярни Публикации