Кой е Silento? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Популярен американски рапър Рики Ламар Хоук , по прякор Тишина , е най-известен с песента си Watch me (Nae Nae). В топ 100 на Билборд той достигна 3-то място. Значително постижение за младия рапър.

Бързи факти

Празнувано име: Тишина
Истинско име/пълно име: Рики Ламар Хоук
Пол: Мъжки
Възраст: на 24 години
Рождена дата: 22 януари 1998 г
Родно място: Кониърс, Джорджия, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,68 м
Тегло: 61 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
деца: не
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: рапър
Нетно състояние през 2022 г.: 6 милиона долара

Тишина Биография

През 1998 г., на 22 януари, Рики Ламар Хоук получава името Силенто. Неговата баба, леля и майка бяха трите дами, които го отгледаха в Атланта. Грузинското дете, което избра името Силенто, го направи, защото смята, че само думите не са достатъчни. Той предпочита да говори по-малко и да се представя на върха си. Тъй като Рики и леля му се разбират добре, тя го насърчи да следва училище по фармация. Но той винаги се е стремял към музикална кариера. Рики започва да се интересува от музика, когато е в осми клас. Рапърът е красив и млад. Говори се, че той се запознал с приятелката си, когато бил едва на пет години. Той обаче не е официално свързван с никого.

Възраст, височина и тегло на Silento

Тишина е роден на 22 януари 1998 г., което го прави на 24 години към 2022 г. Той е висок 1,68 метра. висок и тежък 61 кг. Тишина

Тишина

кариера

Тишина беше внимателно избрал сценичното си име. Той залага повече на делата, отколкото на думите. Bolo Da Producer, мениджър и продуцент на Silento, отговаря за работата му. Гледайте Me Nae Nae, първият сингъл на Silento беше достъпен в канал в YouTube през 2015 г. Видеото получи над 2,5 милиона гледания само за една седмица! Да, той използва YouTube, за да стане бързо известен като рапър. Младият музикант предпочита да пази личния си живот в тайна и никога не е изпадал в скандали. Хората са мотивирани от рапъра да създават и качват свои собствени видеоклипове в YouTube. Той е скромен артист, който никога не е публикувал информация за връзките си.

Мълчание Нетна стойност

Очакваната нетна стойност на Silento към октомври 2022 г. е 6 милиона долара . Всичко това беше платено от парите, които той направи от изтеглянията на iTunes. Не пренебрегвайте факта, че той печели пари от кариерата си на рапър. Silento получава различни международни потоци от приходи. Младият артист е харесван в 60 нации. Silento постигна голям успех благодарение на първото си парче Watch Me. В социалните мрежи тийнейджърът рап изпълнител има значителна база от фенове. Въпреки липсата на потвърдени слухове за връзка, Silento има значителна база от женски фенове. Силенто живее на Каменната планина с леля си. Той и тя са много близки.

След като издаде дебютното си парче Watch me, Silento стана известен. Гледат го всички по земята! Silento винаги се е стремил да служи като пример или вдъхновение. Той искаше другите да му подражават! В резултат на това той постигна целта си да стане вдъхновение за други рапъри, които се стремят да бъдат като него. Очакваме да видим повече от неговите творения в близкото бъдеще.

Популярни Публикации