Кой е Кийт Джардин? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Кийт Джардин е добре известен пенсиониран артист по смесени бойни изкуства от Съединените щати. Keith Jardine също е известен актьор, който е участвал в редица филми и телевизионни предавания.

Бързи факти

Пълно име: Кийт Джардин
Дата на раждане: 31 октомври 1975 г
Възраст: 46 години
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, пенсиониран състезател по смесени бойни изкуства
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джоди Ескибел (сгодена)
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Бът, Монтана
Националност американски
образование гимназия Canoga Park; колеж Пиърс в Лос Анджелис; New Mexico Highlands University (човешко представяне и спорт)

Keith Jardine Wiki

Кийт Джардин е 46-годишен актьор, който е роден на 31 октомври 1975 г. Неговата зодия е Скорпион и е родом от Бът, Монтана. Кийт Хектор Джардин също е пълното му име. Тази личност посещава гимназия Канога Парк, след като пътува от Бът до Орегон и след това се установява в Лос Анджелис, Калифорния.

В гимназията този човек също участва във футбол и гръко-римска борба. Той направи това под ръководството на Руди Луго. Jardine продължи да се състезава в Pierce College в Лос Анджелис. Той беше защитник в университета на Ню Мексико Хайлендс през последните си две години в колежа. Jardine също завършва със степен по човешка ефективност и спорт от този университет.Височина и тегло на Кийт Джардин

Keith Jardine е висок приблизително 6 фута 2 инча или 1,88 метра. По същия начин, пенсионираният ММА боец ​​тежи 185 паунда (84 килограма) или 13,2 стоуна. По същия начин този актьор има очарователни сини очи и златиста коса. Освен това този пенсиониран ММА боец ​​обикновено носи малка брада и има плешива коса.

кариера

Кийт Джардин е пенсиониран майстор на смесени бойни изкуства, който работи и като актьор. Той е най-известен с изявите си в UFC и Strikeforce. Тази личност беше известна с това, че изненадваше опонентите си в битки, в които влизаше на секундата. Най-добрите победи в кариерата на този пенсиониран ММА боец ​​дойдоха срещу бившите шампиони на UFC в полутежка категория и членовете на Залата на славата на UFC Chuck Liddell и Forrest Griffin. Освен това противниците бяха хванати неподготвени от нетрадиционната офанзивна техника на този пенсиониран ММА боец. Това обаче направи тази личност уязвима в някои критични битки за кариера.

Jardine всъщност се беше оттеглил от състезанието до средата на 30-те си години, за да се съсредоточи върху бизнес начинание „Палео“. Тази личност се утвърди като актьор въз основа на опита си като каскадьор и в неговорещи роли. Появява се както в кино, така и в телевизионни начинания. Освен това тази личност е известна с псевдонима Dean of Mean.

 Кийт Джардин

Кийт Джардин

Keith Jardine Съпруга, брак

Кийт Джардин е в романтична връзка с Джоди Ескибел, според статуса му на запознанства. От април 2022 г. влюбените са сгодени за брак. Неговата годеница се състезава в The Ultimate Competitor: Team Joanna vs. Team Cláudia и е състезател в ММА за жени в атомна категория. Децата на Кийт и Джоди все още не са разкрити. Публичните знаменитости също не успяха да разкрият подробности за началото на връзката им. Има и две кучета, Дюк и Дарил, които са негови домашни любимци.

Нетната стойност на Keith Jardine

Към октомври 2022 г. нетната стойност на Jardine се оценява на 3 милиона щатски долара.

Популярни Публикации