Кели Рицо - съпруга на покойния комик Боб Сагет Рицо

Кели Рицо , съпругата на Боб Сагет, открила смъртта на съпруга си на 9 януари 2022 г., когато се обадила в Ritz-Carlton в Орландо, за да попита къде се намира. Тялото на Сагет беше открито от екипа по сигурността на хотела, след като отидоха в стаята му, за да разпитат за благосъстоянието му по молба на Рицо. Вместо да открият комикса в добро здраве, те го откриха мъртъв, което накара персонала да се свърже с местния шериф. Комикът, който загина трагично на 65-годишна възраст, трябваше да се прибере у дома на следващия ден.

Смъртта на Сагет беше потвърдена от офиса на шерифа на окръг Ориндж в изявление, публикувано в Twitter малко след пристигането на служителите в хотела в 16 часа. местно време. Вечерта преди смъртта си Сагет изнесе своето стендъп шоу близо до Джаксънвил, Флорида. Според People, който цитира неразкрит източник, комиксът беше толкова развълнуван, че излиза от страхотно шоу. Освен това изданието твърди, че Сагет е разговарял със съпругата си Рицо само часове преди да умре.

  Кели Рицо

Кели Рицо със съпруга сиКоя е Кели Рицо, съпругата на Боб Сагет?

Съпругата на Сагет е наградена блогърка за храна и пътувания, най-известна с наградената си онлайн поредица Eat Travel Rock. Тя е на 42 години към момента на писане, родена на 19 май 1981 г. Рицо, родом от Чикаго, който сега живее в Лос Анджелис, е отгледан в сицилианско домакинство. Тя предложи на Сагет през ноември 2017 г. и двете страни споделиха новината в съответните си социални медийни платформи. Рицо и Сагет се ожениха през 2018 г., след като се запознаха през 2015 г. чрез общ приятел.

Rizzo разкри във видео в TikTok, че Saget е инициирала контакт, като се е плъзнала в нейните DM с надеждата да започне разговор. Вярвам, че Боб [Сагет] търсеше добро момиче [момиче] от Средния запад, по-специално момиче [момиче] от Чикаго като мен, продължи тя във видеото си. Сагет хумористично потвърди твърденията на Рицо в едно от неговите видеоклипове от 2021 г., като каза: Когато срещнеш зашеметяваща влиятелна кулинария във вашите DM съобщения в Instagram и се ожениш за нея... сега не мога да използвам кухнята си. Известният комик се ожени за съпругата си в Shutters on the Beach в Санта Моника. Докато това беше вторият брак на Сагет, този на Рицо беше нейният първи.

Съпругата на Боб Сагет размишлява за смъртта на съпруга си

Рицо излезе с изявление по въпроса ден след преждевременната кончина на Сагет, т.е. на 10 януари 2022 г. В прочувственото си писмо Рицо описа себе си като напълно разбита и невярваща след загубата на абсолютно всичко. Освен това тя изрази благодарност за изливането на любовта и почитта от нейните приятели, семейство и фенове. Освен това Рицо обеща да сподели допълнителна информация за съпруга си, след като прахът се уталожи. В края на писането си тя изрази благодарност на всички, че са съблюдавали поверителността й през този труден момент.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kelly Rizzo - FOOD TRAVEL MUSIC (@eattravelrock)

Рицо е мащеха на трите дъщери на Сагет, Обри, Лара и Дженифър, които споделя с бившата си съпруга Шери Крамър, които са съответно на 34, 32 и 29 години.

Популярни Публикации