Maxton Soviak- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, смърт

Макстън Совяк беше моряк и войник от военноморските сили на САЩ, който беше убит при бомбения атентат на летище Кабул. Совяк беше най-доволен да бъде санитар от ВМС и „дяволски доктор“ от Морската пехота.

Бързи факти

Истинско пълно рождено име Макстън Уилям Совиак
Професия(и) Моряк и войник в американския флот.
Популярни за става жертва на нападението на летището в Кабул.
Дата на раждане 1999 г.
Умрял на 26 август 2021 г.
Възраст (към 2020 г.) 22-годишен.
Място на раждане Охайо, САЩ.
Място на смъртта Кабул, Афганистан.
Причина за смъртта взрив на бомба.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Не се знае.
Пол Мъжки.
Сексуалност Направо.
родители баща – Кип Совяк
Майка – Рейчъл Совяк.
брат или сестра сестра – Мерилин Совяк.
Брат - Нито един.
Жив или мъртъв? Мъртъв
Семейно положение Неомъжена.
приятелка Името не е налично
Татуировки не
образование Завършвам.
Нетна стойност (към 2021 г.) 0K – 0K щатски долара.
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг

Maxton Soviak Възраст и ранен живот

Макстън Совяк е роден през 1999 г., което го прави на 22 години към момента на смъртта му. Освен това няма много информация за точната му дата на раждане, поради което определянето на неговия слънчев знак е невъзможно. Макстън беше твърде млад, за да умре; той посещава частно училище в родния си град за своето образование. По време на ученическите си дни той беше доста активен. Завършва военноморския колеж в Охайо, САЩ.

Височина и тегло на Maxton Soviak

Макстън Совиак е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 75 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Макстън Совяк

Maxton Soviak Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Maxton Soviak? Макстън Совяк нетна стойност се смяташе, че е между 0K – 0K . Отличната му професия на войник очевидно е основният му източник на пари.

Макстън Совяк Смърт

На 26 август 2021 г. новината за смъртта му гръмна. Според източници той е един от 13-те американски военнослужещи, убити при удара. Военноморските сили на Съединените щати обявиха смъртта му. Семейството му се подкрепя от общността. Според източници, той е направил последно телефонно обаждане на майка си, като й е казал, че ще бъде в безопасност, тъй като неговите сънародници са пристигнали да го вземат обратно. Тъй като смъртта му беше толкова ужасна, новината за смъртта му съкруши членовете на семейството. В Берлин Хайтс се проведе молитвено бдение.

Maxton Soviak приятелка и запознанства

С кого се среща Макстън Совиак? В момента той не е имал романтична връзка с никого. Той беше необвързан мъж, който беше много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкри предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците. Maxton Soviak не беше обект на никакви слухове или противоречия. Макстън Совиак се пази на разстояние от слуховете, които биха могли да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации