Шейха Махра- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Шейха Махра е добре известна дубайска принцеса, хуманитарен работник, член на семейството на знаменитост, влиятелна социална медия и бизнесдама от Дубай, Обединени арабски емирства. Тази прекрасна жена е добре известна в цялата страна като дъщерята на Мохамед бин Рашид Ал Мактум. Мохамед бин Рашид Ал Мактум е вицепрезидент, министър-председател и министър на отбраната на Обединените арабски емирства (ОАЕ), както и владетел на Дубай, според Wikipedia.

Бързи факти

Истинско име Махра бинт Мохамед бин Рашид Ал Мактум.
Махра бинт Мохамед бин Рашид Ал Мактум
Известен като Шейха Махра.
Махра Ал Мактум.
Професия Принцеса, член на семейството на знаменитост, социален работник, влиятелен човек в социалните медии, студент и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 28 години.
Рождена дата 26 февруари 1994 г. (събота).
Родно място Дубай, Обединени Арабски Емирства.
Сегашен адрес Дубай, Обединени Арабски Емирства.
Зодия Риби.
Нетна стойност 200-300 милиона USD (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Университет Зайед.
Американският университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Емирство.
Религия ислям.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Шейха Махра

Махра Ал Мактум е роден в Дубай в кралско семейство. Тя е родена на 26 февруари 1994 г. в Дубай, Обединени арабски емирства. Според източници тя е привърженик на ислямската вяра. Шейха Махра е на 28 години от рождената си дата (към 2022 г.).

Всеки 26 февруари тя празнува рождения си ден с великолепен стил. Позволете ми да ви представя Махра бинт Мохамед бин Рашид Ал Мактум, нейното пълно име. Махра Ал Мактум е другото й име. Шейха е образована жена. Според източници тя е получила основното си образование в частна институция. След това се записва в университета Зайед за по-нататъшно обучение. Махра е студентка в Американския университет в Дубай, според нейната страница в LinkedIn.Височина и тегло на Шейха Махра

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Шейха Махра е висока 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Шейха Махра

Шейха Махра Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Шейха Махра? Махра води охолен живот като принцесата на Дубай. Не само това, но тя има и великолепна къща в Дубай. Тя притежава огромна колекция от първокласни автомобили, включително Rolls Royce, тъй като е автомобилен ентусиаст. Нетното състояние на Шейха Махра се оценява на между 200 и 300 милиона долара (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Принцесата на Дубай е Махра бинт Мохамед бин Рашид Ал Мактум. Тя е добре известна като дъщерята на Мохамед бин Рашид Ал Мактум. Няма предоставена конкретна информация относно професията на Махра. Според страницата й в Instagram тя е създала и собствена модна линия. Тя е социален работник и филантроп, според източници. Махра Ал Мактум също работи с няколко неправителствени организации и благотворителни организации. Освен това тя е инфлуенсър в социалните медии. Махра обича да язди коне, както се вижда от нейните публикации в Instagram.

Шейха Махра Гадже и срещи

С кого се среща Шейха Махра? Няма подробности относно текущото състояние на запознанства или партньор на Махра Ал Мактум. Махра, според източници, е необвързана (към септември 2022 г.). Тя също не разкрива нищо за личния си живот. Нашият екип ще се постарае да разбере повече за нейния личен живот и ще актуализира този раздел възможно най-скоро. Шейха също обича да прекарва време с приятелите и колегите си.

Популярни Публикации