Кой е Джимон Хонсу? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Джимон Хонсу е модел и актьор. Започва кариерата си, след като се появява в няколко музикални клипа. „Без теб аз съм нищо“ беше първата му поява във филм. Той получи широко признание, след като се появи във филма Amistad. Той е получил множество награди и номинации за изключителната си работа.

Бързи факти

Празнувано име: Джимон Хонсу
Истинско име/пълно име: Джимон Гастон Хонсу
Пол: Мъжки
Възраст: 58 години
Рождена дата: 24 април 1964 г
Родно място: Котону, Бенин
националност: американски
Височина: 1,88 м
Тегло: 80 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): не
деца: Да (Кензо Лий Хонсу)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Бенинско-американски актьор и модел
Нетно състояние през 2022 г.: 14 милиона долара
Последна актуализация: юли 2022 г

Биография на Джимон Хонсу

Джимон Хонсу е роден на 24 април 1964 г. през 1964 г. Джимон Гастон Хунсу е неговото име при раждането. Той е роден в Котону, който сега е известен като Бенин. Албертин и Пиер Хонсу бяха негови родители. Пиер работеше като готвач. Джимон и родителите му се преместват във Франция, когато той е на дванадесет години и се установяват в Лион. Това включваше и брат му.

Животът беше труден след преместването във Франция. Джимон беше принуден да напусне училище в резултат на това. Известно време нямаше покрив над главата си. Той се срещна с фотограф, който по-късно го запозна с Тиери Мюглер. Тиери беше моден моден дизайнер. Хунсу беше насърчена да продължи кариерата на модел от Тиери. Hounsou започва да моделира през 1987 г. и в крайна сметка става модел на пълно работно време.Джимон Хунсу Възраст, височина, тегло

Джимон Хонсу е роден на 24 април 1964 г. и към 2022 г. е на 58 години. Висок е 1,88 м и тежи 80 кг.

  Джимон Хонсу

Джимон Хонсу

кариера

На Джимон Хонсу кариерата му започва, когато е представен на Тиери Мюглер, известен моден дизайнер. Тиери го вдъхновява да преследва кариера като модел. В крайна сметка той започва кариерата си на модел в Париж през 1987 г.

Постижения и награди на Джимон Хунсу

Hounsou получи редица номинации. Той е номиниран за Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля. Hounsou също е номиниран за Златен глобус и награда на Гилдията на актьорите. По-късно се премества в Съединените американски щати през 1990 г. През 2007 г. Хунсу се среща с модела Кимора Лий Симънс. От 1989 до 1991 г. той често е виждан в музикални клипове.

Сред видеоклиповете са „Straight Up“ на Паула Абдул, „Love Will Never Do“ на Джанет Джаксън и „Express Yourself“ на Мадона. През 1990 г. той започва филмовата си кариера. Това идва, след като той се появи във филма „Без теб, аз съм нищо“. Той се появи като гост-звезда в Alias. Беше избран за главната роля в „Stargate“. Талантът му на актьор му спечели множество награди и номинации.

Нетната стойност на Джимон Хонсу през 2022 г

Джимон Хонсу има нетна стойност от повече от 14 милиона долара към юли 2022 г. Това състояние е резултат от работата му като модел и актьор. Той също така се появява в музикални видеоклипове на изпълнители като Джанет Джексън, Мадона и Пол Абдул. Появата му беше добре компенсирана. Сред марките, за които е моделирал, са Calvin Klein и FIFA World Cup 2010.

На Джимон Хонсу кариерата е във възход. Той се превърна в огромна марка, след като получи актьорски роли в множество филми. Кариерата му на модел беше много успешна.

Съпруга на Джимон Хонсу, брак

Започнаха да излизат след известно време. Годината беше 2009. Кимора роди син на име Кензо Лий Хунсу. Хунсу и Кимора посетиха семейство Хунсу в Бенин. Годината беше 2008. Двамата направиха традиционна церемония, но впоследствие уточниха, че не е сватба. Hounsou изобразява съпруга на Kimora в шоуто, озаглавено „Kimora: Life in the Fab Lane“. През 2012 г. двойката се разведе.

Популярни Публикации