Виктория Патинсън - Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Виктория Патинсън е известна британска знаменитост. Виктория Патинсън е най-известна като сестрата на Робърт Патинсън, който играе Едуард Кълън в „Здрач“.

Бързи факти

Пълно име: Виктория Патинсън
Пол: Женски пол
Професия: Търговски управител
Държава: Великобритания
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 19 хиляди долара
Размер на тяло 35-25-33
Родно място Лондон
образование Ливърпулският университет Джон Мурс
баща Ричард Патинсън
Майка Клеър Патинсън
Братя и сестри Лизи Патинсън и Робърт Патинсън

Биография на Виктория Патинсън

Виктория Патинсън е роден през 1981 г. в Лондон, Англия, в семейството на Клеър и Ричард Патинсън. В момента тя е на 41 години. Нямаме повече информация за нейното детство или ранен живот. Лизи е нейна сестра, а Робърт Патинсън е неин брат. Що се отнася до нейната образователна история, тя посещава университета Джон Мурс в Ливърпул.

Височина, тегло на Виктория Патинсън

Виктория Патинсън е висок 5 фута 6 инча и тежи 56 килограма. По същия начин нейните физически измервания са 35-25-33. Тя носи рокля с размер 6 US и сутиен 32C. Виктория Патинсън

Виктория Патинсън със сестра си (Източник: Pinterest)

кариера

През 2002 г. започва работа в WPP като маркетинг мениджър. Виктория стана известна през 2011 г. с шоуто „Geordie Shore“. По-късно, през 2014 г. и 2015 г., тя участва в риалити шоуто „На плажа“.

По същия начин тя се появи като гост в This Morning, Big Brother's Bit on the Side, „Най-шокиращи моменти на знаменитости“, „Safeword“ и няколко други предавания.

През 2015 г. тя стартира шоуто си „Judge Geordie“, което се фокусира върху разрешаването на конфликти между приятели, двойки и семейства. По-късно тя спечели 15-та серия на I’m a Celebrity през декември 2015 г. Трябва да се махна оттук. Тя се присъедини към чат шоуто на ITV „Разпуснати жени“ през януари 2016 г.

Нетната стойност на Виктория Патинсън

Нетната стойност на Виктория все още не е достатъчно ясна. Въпреки факта, че нейната нетна стойност се смята за 19 000 долара. За сравнение нетното състояние на Робърт Патинсън е 100 милиона долара. Имаше късмета да се наслаждава на живота си.

Виктория Патинсън Гадже, Запознанства

на Виктория Патинсън семейното положение не е оповестено публично. Нямаме информация за нейни предишни или настоящи партньорства.

Популярни Публикации