Коя е Кейти Павлич? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Кети Павлич е добре известен консервативен коментатор и автор в Съединените щати. Работата й като редактор на новини за Townhall.com я направи известна.

Бързи факти

Възраст: 33 години 10 месеца
Рождена дата: 10 юли 1988 г
Хороскоп (слънчево): Рак
Пълно име: Кети Павлич
Родно място: Аризона, САЩ
Нетна стойност: 5 милиона долара
Заплата: 000 до 000
Височина / Колко висок: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Етническа принадлежност: Смесени (ирландски, немски, хърватски и австралийски)
националност: американски
Професия: Коментатор и автор
образование: Университет на Аризона
Тегло: 64 кг
Цвят на косата: Рус
Цвят на очите: Зелено
Размер на талията: 24 инча
Размер на сутиена: 32B инча
Размер на ханша: 37 инча

Кейти Павлич Wiki

Кейти Павлич е родена като Катрин Мери Павлич на 10 юли 1988 г. в Аризона, САЩ. Тя има 33 години на тази планета. Тя е израснала на селски път в планините на Северна Аризона. Имената на баща й и майка й са неизвестни. Самоличността на нейните братя и сестри също е неизвестна. Нейната националност е американска, а етническата й принадлежност е смесена (ирландска, германска, хърватска и австралийска).

Павлич посещава гимназия Синагуа за своето образование. По това време тя беше изключително ангажирана със спорт и играеше волейбол и баскетбол. През 2010 г. тя завършва университета в Аризона с бакалавърска степен по телевизионна журналистика.кариера

През 2010 г. Кейти Павлич се премества във Вашингтон, окръг Колумбия. Кариерата й започва като журналист и редактор на новини за уебсайта Townhall.com. Тя допринася за списание Townhall като допринасящ редактор. Павлич напредва в кариерата си и става сътрудник на Fox News Channel. Тя се присъединява към The Five на Fox News Channel като съ-водещ през 2013 г. Павлич е стипендиант във Вашингтон за националния сътрудник. Тя получи шанс да участва в различни програми. Освен това винаги е изготвяла подходящите доклади като репортер.
Тя докладва по различни теми, включително президентските избори през 2012 г., граничните проблеми на САЩ и др. Нейните мнения често се изразяват в медии като Fox News, MSNBC, CNBC, CNN и различни радиостанции. Тя е добре позната с ролята си в аферата с разнасяне на оръжие Бързи и яростни. Тя също беше обявена за блогър на годината на CPAC 2013.

Павлич също е написала две книги, включително Бързи и яростни: Най-кървавият скандал на Барак Обама и неговото безсрамно прикриване, която получи много внимание през 2012 г. Тя се завърна през 2014 г. с публикуването на Assault and Flattery: The Truth About the Left и Тяхната война срещу жените. Книгата беше фантастична и това беше един от факторите, които й помогнаха да получи медийно внимание. Президентът Тръмп ретуитна Павлич през август 2017 г.

От 2018 г. тя е домакин на подкаст с бившия прессекретар на Белия дом Шон Спайсър, наречен Всичко ще бъде наред.

  Кети Павлич

Кети Павлич

Кейти Павлич Нетна стойност

Павлич е написала и няколко известни произведения, от които сигурно е изкарвала охолно. Към октомври 2022 г , отличният писател може да има нетна стойност от приблизително 5 милиона долара. Тя също печели между 000 и 000 на година. Журналистиката е основният й източник на доходи.

Височина и тегло на Кейти Павлич

Кети Павлич е висок 5 фута 5 инча и тежи 64 килограма. 37-24-37 инча е нейното физическо измерване. Размерът на роклята й е 10 в Съединените щати. Очите й са зелени и има руса коса.

Кейти Павлич Съпруг, брак

Кейти Павлич е омъжена за Гави Фридсън, жител на Израел. Те излизаха няколко години, преди да се оженят през 2017 г. Съпругът й работи за организация с нестопанска цел. На 5 юли 2017 г. те размениха клетви. Тя обича да прекарва времето си със съпруга си Гари и двамата често излизат на почивка и пътуват до нови места. Преди това Кейти имаше връзка с Брандън Дарби. Двамата излизаха за кратко, преди да се разделят.

Популярни Публикации