Penn Holderness- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Пен Холдернес е известен YouTuber, бивш журналист, актьор, продуцент, предприемач, личност от риалити шоу и медийно лице от Дърам, Северна Каролина. Той е известен в цялата страна с невероятните си видеоклипове в YouTube на своя канал. Обича да прави семейни видеоклипове със съпругата и децата си.

Освен това Пен е актьор, който се е появявал в някои филми и телевизионни предавания, включително Тами, Железният човек 3 и много други. Позволете ми също да ви информирам, че той и съпругата му са основали продуцентска компания, наречена „Holderness Family Productions“.

Холдърнес стана известен, след като спечели телевизионното риалити шоу „The Amazing Race“ с Ким Дийн Холдърнес през март 2022 г. Той положи много усилия и в крайна сметка спечели шоуто. Възрастта, родителите, съпругата, нетната стойност, wiki, децата, кариерата, височината и друга информация на Penn Holderness можете да намерите в цялата статия.Бързи факти

Пълно истинско име Пен Деймърън Холдернес.
Известно име Пен Холдернес.
Нетна стойност USD 7-8 милиона (приблизително).
рожден ден 13 октомври 1974 г.
Възраст (към 2021 г.) 47 години.
Професия Актьор, предприемач и YouTube звезда.
Родно място Дърам, Северна Каролина, Съединени американски щати.
Резиденция Роли, Северна Каролина, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Гимназия Чарлз Е. Джордан в Дърам.
Университетът на Вирджиния.
Квалификация Завършил философия.
Слънчев знак Паунд.
Националност Американски.

Биография на Penn Holderness

Penn Dameron Holderness е пълното му име. Той празнува рожден ден всяка година на 13 октомври. Пен е роден през 1974 г. в Дърам, Северна Каролина, САЩ. Той ще бъде на 47 години през 2021 г. Според източници в момента той живее в Роли, Северна Каролина, САЩ, със семейството си.

Той посещава гимназията Чарлз Е. Джордан в Дърам за завършването на гимназията след завършване на основното си образование. Позволете ми също да спомена, че той има бакалавърска степен по философия от Университета на Вирджиния. Винаги е искал да постигне нещо значимо в живота си и е работил усилено, за да го направи.

Penn Holderness Височина, Тегло

Пен Холдернес има височина 6 фута 4 инча и тегло 76 кг. Мерките на тялото му засега не са известни. Размерът на обувките му е 8 (САЩ). Има сини очи и коса с цвят на сол и черен пипер.

 Пен Холдернес

Penn Holderness (Източник: Instagram)

Penn Holderness Съпруга, брак

Дамерън Холдернес е проницателен бизнесмен. Искам да ви кажа, че той е женен за Ким Дийн. Според съобщенията двойката се е запознала в Орландо, защото и двамата работят в една и съща индустрия. Двойката се влюби и реши да се ожени. На 22 април 2005 г. двойката се жени в Орландо. Те поканиха членове на семейството, близки роднини и приятели.

Ким Дийн Холдърнес също е YouTuber и предприемач, според докладите. Той също така насърчава и подкрепя кариерата и страстта към работата на жена си. Нека ви кажа, че двойката често публикува очарователни снимки в акаунтите си в социалните медии.

Penn Holderness Children

Холдернес е горд баща на две деца. Лола Холдернес беше името на първото дете на двойката, момиче. В този момент Лола щеше да е на двайсет. Ким Дийн роди и техния син, когото кръстиха Пен Чарлз Холдърнес. Децата на Пен често се появяват в неговите видеоклипове в YouTube.

Родители на Penn Holderness

Пен Холдернес идва от добре образовано и уредено семейство. Имената на баща му и майка му са неизвестни. Открихме, че майка му е учителка в държавно училище, след като направихме обширно проучване в интернет. От друга страна, баща му е бил презвитериански свещеник в продължение на много години. Пен също разкри, че баща му е бил ветеран, който е служил в армията на Съединените щати по време на Кубинската ракетна криза.

Семейството на Холдернес винаги е било до него. Освен това той има брат на име Дейл Холдернес. Според някои източници Дейл е диджей и счетоводител, което е много необичайна комбинация от професии. Освен това той е християнин и е гражданин на Съединените американски щати. Нека ви кажа, че той е от бял етнос.

кариера

Според официалния му профил в LinkedIn, Пен Холдърнес започва работа като репортер за телевизия ABC през 2005 г. След две години работа той се присъединява към WNCN TV – NBC Affiliate, като водещ на вечерните новини. От 2013-2017 г. той заема позицията на управляващ партньор и творчески директор на Greenroom Communications Company.

Профилът му в IMDB гласи, че е навлязъл в актьорската професия през 2013 г. с филм, озаглавен „Железният човек 3“. Той играе поддържащата роля на новинарски репортер в този филм. На следващата година той получи шанс да се появи във филма „Тами“.

През декември 2013 г. той стартира своята продуцентска къща под ръководството „Holderness Family Productions“ със съпругата си Ким Дийн. Пен става главен творчески директор на компанията и оттогава изпълнява тази длъжност. Те също са пуснали много филми под тяхната продуцентска къща.

Penn Holderness стартира своя канал в YouTube на 06 септември 2011 г. Той е събрал 748 000 абонати и 210 милиона гледания (към март 2022 г.). (към март 2022 г.). Той стана известен, след като качи „XMAS Jammies“ в своя канал с членове на семейството си. Видеото е гледано 15 милиона пъти в рамките на една седмица след качването му. След това Пен започва да създава семейни видеоклипове.

Повече за кариерата

Нека ви кажа, че той, съпругата му и двете деца създават видеоклипове на различни забавни теми за качване в социалните медии. Позволете ми да ви кажа, че Holderness беше тласнат в полемика за това, че експлоатира децата си и ги убеждава да създават видеоклипове. Е, Пен отрече всички неоснователни обвинения.

Според докладите Пен и Ким са участвали в прочутия телевизионен сериал „The Amazing Race“ през 2022 г. Шоуто беше спряно през февруари поради коронавирус. Нека ви кажа, че двойката спечели 33-ия сезон на „The Amazing Race“ и стана най-възрастната двойка, грабнала паричната награда.

Нетна стойност на Penn Holderness

Пен Холдернес се наслаждава на луксозен начин на живот с членовете на семейството си. Той живее в разкошен дом, който е красиво декориран. Ким се грижи изцяло за хигиената на дома си. Пен е създал много видеоклипове в YouTube извън дома си. Освен това той също закупи няколко скъпи коли и пътува с колите си до различни места.

По същия начин Пен също закупува скъпи камери и компютри за създаване и редактиране на видеоклипове. Неговите източници на доходи са видеоклипове в YouTube, актьорско майсторство, продуциране и реклами. Според предположение, той е направил нетна стойност от около 7-8 милиона USD (приблизително). (приблизително) към октомври 2022 г.

Любопитни факти

 • Пен пътува на различни места с членовете на семейството си.
 • Той също стартира подкаст през май 2018 г., озаглавен „Holderness Family Podcast“.
 • През март 2021 г. той и Ким пуснаха книга, озаглавена „Всички се бият: защо да не станем по-добри в това“.
 • Holderness има сладко домашно куче в дома си на име Съни.
 • Той е опитен в творческата режисура, писането на песни и продуцирането.
 • Той също така стартира техния семеен магазин за дрехи чрез официалния си уебсайт.
 • Известният YouTuber има навика да пие алкохол по време на партита.
 • Личният му Instagram е пълен със снимки на двойната му брадичка.
 • В свободното си време обича да играе тенис.
 • Пен Холдърнес често готви в дома си с децата си.

Популярни Публикации