Стася Милославская- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Стася Милославская е известна руска актриса, модел, звезда в социалните медии, медийно лице, интернет феномен и инфлуенсър. Тя е добре известна в нацията с изключителните си филми и телевизионни програми. Работила е с редица известни актьори и режисьори. През 2016 г. тя направи своя актьорски дебют във филма 'Pitch'.

Бързи факти

Пълно истинско име Anastasia Petrovna Miloslavskaya.
Известно име Стася Милославская.
Дата на раждане 4 май 1995 г.
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Място на раждане Москва, Русия.
Религия християнството.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
Училище/Колеж Школата за Московски художествен театър.
образование Завършвам.
Професия Актриса, модел и телевизионна личност.
Зодия Телец.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност Френски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг .

Възраст и ранен живот на Стася Милославская

На Стася Милославская родителите са я родили на 4 май 1995 г в Москва, Русия. Тя е на 26 години (от 2021 г.). За началното й образование баща й и майка й я записват в частно училище. Съобщава се, че е посещавала курсове по актьорско майсторство в Детското театрално студио Rampa в допълнение към основното си образование. Стася учи в Московското училище за художествен театър в класа на Евгений Писарев от 2013 до 2017 г. и се дипломира през 2017 г. По-късно тя учи в Московския драматичен театър „Пушкин“. Според някои разкази в момента тя е член на театралната компания Ермолова.

Височина и тегло на Стася Милославская

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Стася Милославская е висока 5 фута 6 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Стася Милославская

Стася Милославская Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Стася Милославская? Тя поддържа подредена къща и непрекъснато се грижи за хигиената. Стася също има скъпа кола и още няколко вещи. Тя генерира пари чрез актьорство, промоции, реклами, моделиране, реклами на марки и различни други източници. Според оценките тя има нетна стойност от около 1-2 милиона USD (приблизително).

кариера

Милославская учи актьорско майсторство от дете. Участвала е в няколко драми и пиеси в различни актьорски школи. Според биографията й в IMDB, тя дебютира във филмовия бизнес през 2016 г. с филма „Pitch“. Заедно с няколко други изпълнители тя е избрана за ролята на Настя.

През 2016 г. Стася Милославская се появява във филмите «Все исправи» и «Coat Check Lady». През 2017 г. тя участва в телевизионния сериал «Порцеланова къща». Тя също работи в „The Red Band Society“ същата година. Говори се, че е изиграла фантастична роля в сериалите Konnaya Politsiya и An Ordinary Woman. Нейното изкуство обикновено се приема добре от публиката.

Милославская стана известна през 2022 г. с телевизионния си сериал „In from the Cold“. В този сериал тя играе Аня с Лидия Флеминг, Чарлз Брис, Аманда Брайт, Анна Джобартех, Килиън О'Съливан, Альона Хмелницкая, Маргарита Левиева и други . Совершенно летние, Ангел, На ръба, Карай, Кол-център, 90-те Смешни и шумни и много други са сред другите й филми и предавания.

Стася Милославская Гадже и срещи

С кого се среща Стася Милославская? Стася Милославская е прекрасна млада жена. Тя обича да разказва на почитателите си всичко за любовния си живот. Разбрахме, че тя вече има връзка с Александър Петров, след като прегледахме профилите й в социалните мрежи. Те са заедно от дълго време и често споделят интимни снимки в личните си акаунти в социалните медии.

Александър Петров е известен актьор, участвал в редица филми. Според сведенията двойката се срещнала за първи път по време на снимките на филм, наречен „Стрелцов“. След това започнали да разговарят и се влюбили. Двойката все още не е мислила за годежа или сватбата си, тъй като искат да се съсредоточат върху кариерата си.

Популярни Публикации