Коя е Роберта Шор? Wiki, възраст, нетно състояние, съпруг, брак, кариера

Роберта Джиме Шуроп , по-известна като Робърта Шор, е пенсионирана американска актриса. Тя е известна и като завършена изпълнителка, родена в Монтерей Парк, Калифорния, САЩ. Тя е известна актриса през 50-те и 60-те години на миналия век.

Тя има забележителни роли във филми и телевизионни сериали, включително Хенриета Гогерти в Шоуто на Боб Къмингс от 1961 до 1962 г. Тя също така описва Бетси Гарт в телевизионния сериал The Virginian.

Бързи факти

Празнувано име: Роберта Джиме Шуроп
Истинско име/пълно име: Роберта Джиме Шуроп
Пол: Женски пол
Възраст: 79 години
Рождена дата: 7 th април 1943 г
Родно място: Монтерей Парк, Калифорния, САЩ
националност: американски
Височина: 5'8, 173 см
Тегло: 55 кг, 121 фунта
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Кент Кристенсен (m.1964-div), Тери С. Барбър (m. – починал 1987), Рон Фредериксън
Деца/деца (син и дъщеря): да (2)
Запознанства/гадже (име): N/A
Робърта Шор лесбийка/гей ли е?: не
Професия: актриса
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Роберта Шор

Роберта Шор е роден на 7 април 1943 г. в Монтерей Парк, Калифорния, САЩ. Те са отгледани в предградието на Лос Анджелис Сан Габриел, заедно с нейните братя и сестри Дороти Маделин Шуруп и Стенли Уилфорд Шуруп.Родителите й я възпитават в християнската вяра. Тя открива, че е изпълнител и певица на десетгодишна възраст и започва да изпълнява и пее в Сан Габриел и околния град. Тя премина през телевизионната програма на Текс Уилям, когато беше на 11 години и продължи да става редовен изпълнител на The Pinky Lee Show.

Роберта Шор Възраст, височина, тегло

Роберта Шор е родена на 7 април 1943 г. и към 2022 г. е на 79 години. Висока е 173 см. и тежи 55 кг.

  Роберта Шор

Роберта Шор

кариера

на Роберта Шор актьорската кариера започва, когато тя участва в няколко продукции на Уолт Дисни с участието на Mouseketeers. Тя си спомня, че е била отхвърлена от прослушванията на Mouseketeer, защото е била по-висока от останалите членове на актьорския състав. Тя отбеляза на шега, че се извисява над тях.

Тя се появи в едноименния сериал на Анет като съперничката на Анет Фуничело Лора Роган. Тя също се появява в The Shaggy Dog през 1959 г. като френскоговорящата Франческа. Робърта не само се е появявала във филми на Дисни, но също така се появява в екранната адаптация на Blue Denim от 1959 г. и има епизодична поява в A Summer Place като Ан Талбърт, клюкарската съученичка на Сандра Дий.

След това, през 1960 г., тя играе Рики Съмърс във филма Защото са млади. След това играе Джени Бел в „Младият дивак“ през 1961 г. и Лорна във версията на „Лолита“ на Стенли Кубрик от 1962 г. Други телевизионни изяви включват Приключенията на Ози и Хариет, Playhouse 90, Шоуто на Дона Рийд и Шоуто на Лорънс Уелк.

Тя също се е появявала в редица западни телевизионни сериали, включително The Tall Man, Maverick, Laramie, Lawman и Wagon Train. Освен това тя редовно играеше Джойс в „Новото шоу на Боб Къмингс“ и „Бащата знае най-добре“.

В средата на 60-те години на миналия век тя се оттегли от актьорството и се включи повече в Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни. През 1984 г. тя се завръща като радиодиск жокей и водеща на програма в Солт Лейк Сити, Юта.

Постижения и награди на Роберта Шор

Тя няма записи с награди или номинации, но нека й отдадем заслуженото за ролята, която е изиграла в забавлението на хората чрез филми и телевизионни сериали.

Нетната стойност на Роберта Шор през 2022 г

Роберта Шор е успяла да изкарва прехраната си като изпълнител в хода на кариерата си. Тя открива таланта си на десетгодишна възраст и започва да пътува до различни региони, за да свири, печелейки значителна сума. След това тя преследва кариера в актьорството, което значително увеличи нетната й стойност. Към юни 2022 г. нейното нетно състояние е 4 милиона долара.

Заради напредналата си възраст Робърт се оттегли от активната си актьорска кариера. Тя обаче ще бъде запомнена с таланта си в развлекателната индустрия. Тя е отличен модел за подражание за много млади хора, които се обръщат към нея за напътствие.

Roberta Shore Съпруг, брак

Роберта Шор се жени за първия си съпруг, Кент Кристенсен, през 1964 г. Кент беше много контролиращ съпруг, който настояваше тя да избира между кариерата и брака си. Те избраха да се разведат, защото бракът им беше съпътстван от толкова много трудности.

След това тя се омъжи за втория си съпруг Тери С. Барбър. Той беше любящ и грижовен съпруг, който беше повече от готов да подкрепи мечтите й, но почина през 1987 г. от мозъчен тумор.

В момента Робърта Шор е омъжена за третия си съпруг, актьор, режисьор и пенсиониран професор по театър Рон Фредериксън. В Солт Лейк Сити, Юта, те имат щастлив брачен живот.

Популярни Публикации