Брандън Авадис- Възраст, приятелка, височина, нетно състояние, националност

Брандън Авадис е амбициозен коментатор на НБА от Съединените щати. Той е баскетболен ентусиаст на Финикс Сънс, който работи като мениджър на отбора на Финикс Сънс за VAVEL. Той има милион последователи в своя акаунт в YouTube. Освен това, той има значителна база от фенове в своя акаунт в Instagram. Разгледайте биографията, за да научите повече за Wikipedia на Brandon Awadis, биография, височина, тегло, възраст, приятелка, семейство и много други интересни факти за него.

Бързи факти

Истинско име Брандън Авадис
Псевдоним Брандън
Известен като Youtuber, звезда на социалните медии
Възраст 27-годишен
рожден ден 23 юни 1995 г
Родно място Сан Диего, Калифорния
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Височина приблизително 5 фута 8 инча (1,73 м)
Тегло приблизително 58 Kg (130 lbs)
Статистика на тялото приблизително 42-32-38 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 8,5 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност Приблизително ,5 милиона (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Брандън Авадис Биография, възраст и националност

Кой е Брандън Авадис? з e е роден на 23 юни 1995 г.; Той е сега 27 години стар. Неговият астрологичен знак е Рак. Той е роден в Сан Диего, Калифорния. Освен това той е със смесено наследство и има американско гражданство. Израства в Сан Диего, Калифорния. Mama Rug и Papa Rug са неговите родители, които са участвали в неговите видеоклипове. Освен това той е брат на FaZe Rug и е включил Rug в редица други видове видеоклипове в своя YouTube канал. По отношение на образованието той е завършил журналистика с непълнолетно медийно обучение в колежа.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Брандън Авадис? Той е висок 5 фута 8 инча, 1,73 метра или 173 сантиметра. Той тежи около 58 кг (130 фунта). Освен това той има руса коса и тъмнокафяви очи. Освен това е фитнес фанатик. Носи 8,5 американски размер обувки. Брандън Авадис

Брандън Авадис позира за снимка Източник: Instagram

Брандън Авадис Нетна стойност

Каква е нетната стойност на Брандън Авадис? Той беше създал акаунт във Vine през първата година на приложението, но никога не публикуваше видеоклипове редовно. Той стартира акаунта си в YouTube едва през април 2015 г. Очаква се нетното състояние на Брандън Авадис да бъде 4,5 милиона долара към октомври 2022 г. (USD) .

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Брандън Авадис? Той не е разкрил нищо за живота си на срещи. Предишната му история на запознанства не е публично известна. В момента той не е свързан с никого.

Факти

  • Той също има братя и сестри.
  • В своя акаунт в YouTube той също така публикува „филми и влогове за призив за работа“.
  • Родителите и брат му са участвали в много видеоклипове, включително FaZe Rug. Браян Авадис е роден в Сан Диего, Калифорния, САЩ.
  • Брат му, Brawadis, също е известен YouTuber.

Освен това научете повече за Илиза Шлезингер Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност и националност .

Популярни Публикации