Geechi Gotti - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера

Американският батъл рапър Джичи Готи скочи до популярност в URLTV, KOTD , и BET платформи. Смятан за един от GOAT, Geechi спечели титлата Шампион на годината през 2019 и 2020 г.

Бързи факти

Истинско име Джичи Готи
Псевдоним Джичи
Известен като рапър
Възраст 33-годишен
рожден ден 23 юни 1988 г
Родно място Калифорния
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност черен
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 82 кг
Измервания на тялото прибл. 44-32-38 инча
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10 (САЩ)
приятелка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 3 милиона долара (към 2021 г.)

Geechi Gotti био-възраст, рожден ден, зодия.

Джичи Готи е на 33 години към 2021 г. Джичи е роден на 23 юни 1988 г. в Калифорния, САЩ. Като такъв, обичаният батъл рапър отпразнува рождения си ден на същия ден като Международния ден на вдовицата. Нещо повече, като дете на Джун, Джичи притежаваше Sun Sign Cancer.

Geechi Gotti Wiki-семейство, истинско име, банда

Джичи Готи беше от Комптън, Калифорния - същото място, което роди легендарни хип-хоп изпълнители като Dr. Dre, Кендрик Ламар и Роди Рич. Подобно на последните двама, Geechi също се хвали с принадлежност към банда. За да бъдем по-точни, той е Crip. Гичи с гордост споменава миналите си гангстерски дейности в обиколките си. Още през януари 2018 г. Гичи беше осъден на една година затвор. Гичи се възхищава на майка си най-вече от двамата си родители. В публикацията за деня на майката през 2020 г. в Instagram той написа:Честит ден на майката, моля! Не мога да преброя на 100 ръце колко пъти ми е помогнала, когато съм имала нужда, колко пъти е успяла, когато никой друг не би имал тази жена; ето защо аз съм мъжът, който съм днес! В допълнение, подробности за братята и сестрите на Гичи и бащата избягаха от общественото внимание. Така че той направи истинското си име. Но приятелите и семейството на Geechi го наричаха BayBay.

Височина, тегло и измерване на тялото

По отношение на височината, Geechi Gotti е висок пет фута и осем инча и тежи около 82 килограма. Говорейки за различни характеристики, Geechi пада върху по-тежката страна на нещата. Липсват и няколко от зъбите му.

Социални медии: Instagram, Facebook, Twitter

Подобно на повечето бойни рапъри, онлайн присъствието на Geechi Gotti беше значително. Geechi изглеждаше най-плодотворната от трите социални медийни платформи на Instagram и Twitter. Той има над 95,8 последователи в Instagram към август 2021 г

Нетна стойност на Geechi Gotti, такса за битка

Преди рап битката, Geechi Gotti продаде тъканите. Оставяйки живота на престъпленията, Джичи направи вълни като батъл рапър в началото на 2010-те. Първо, той се състезава в второстепенните лиги на Западния бряг. Тогава Geechi започна да се бие с King Of The Dot.

Въпреки това, Geechi се утвърди като елитен батъл рапър в Ultimate Rap League. Изправяйки се срещу Arsonal Da Rebel, Tsu Surf, Rum Nitty, K-Shine, T-Top и Geechi, се справи добре.

Като говорим за статистика, Джичи е изиграл 46 рап битки в YouTube (към 2021 г.). Според verstracker.com средно около 351 хиляди гледания на битка.

Geechi беше награден с титлата Шампион на годината за своята звездна 2018 г. Той повтори постижението през следващата година и затвърди легендарния си статут. Причислен към легендите, той става лице на батъл рапа. Според онлайн слухове, Geechi е прибрал страхотни хиляди хонорар на битка. Междувременно, Geechi Gotti има приблизителна нетна стойност от около 3 милиона долара към 2021 г

  Инфографика за биография на Geechi Gotti

Биография на Джичи Готи

Музикален изход—албуми и песни

Отвъд бойната рап арена, Geechi Gotti издава и оригинална музика. Свързан с Ruin Your Day/MAFIA Entertainment, Geechi издаде изненадващ албум с подходящо заглавие Outta Nowhere през 2020 г. Преди това той изостави три проекта от поредицата NoStudioN.

Сред шепата песни, пуснати в YouTube от Geechi, My Condolences бяха най-привличащите вниманието. Записът беше трибют към покойния Крип и иконата на хип-хопа Nipsey Hussle.

Geechi Gotti Приятелка, съпруга, деца

Към 2021 г. Джийчи не беше опитал предимствата на брачния живот. Той обаче вече знаеше какво бащинство изпитва. Баща на две деца (и двете момчета), Джичи запази самоличността на майка си за себе си.

През 2020 г. Джичи беше в анонимна връзка с неназована приятелка. Романсът между двамата вдигна шума от живота на IG на Geechi с Pharma Funeral. На Бъдни вечер на 2020 г. Джичи най-накрая зададе голям въпрос на приятелката си. Той отиде в Instagram и сподели новината. Той похвали бъдещата си съпруга в публикацията си. Освен това Джийчи твърди, че тя е човек, на когото може да разчита, за да го върне у дома.

ЧЗВ

Кой е Джичи Готи?

Geechi Gotti е американски рапър

Колко висок е Джичи Готи?

Той е висок около 5 фута 5 инча и тежи около 8 кг

Каква е нетната стойност на Geechi Gotti?

Geechi Gotti има приблизителна нетна стойност от 3 милиона долара

С кого се среща приятелката на Джичи Готи?

Той е запазил личния си живот много личен, така че няма информация за приятелката му; обаче има слух, че той се среща с Pharma Funeral и има две деца.

Популярни Публикации