Udayan Mane- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Удаян Мане е индийски професионален играч на голф. Той е представлявал страната си в различни видни турнири, най-скоро на Олимпийските игри в Токио 2020 г. Освен това той е представлявал Индия на Азиатските игри и трофея на Айзенхауер.

Бързи факти

Пълно име: Удаян Мане
Дата на раждане: 24 февруари 1991 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Играч на голф
Държава: Индия
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 42 инча гърди, 34 инча талия, 16 инча бицепс
Родно място Бангалор, щат Карнатака
Националност индийски
Религия индуизъм
образование Sishya School, Indus International School.

Биография на Удаян Мане

Удаян Мане е роден в Бангалор, щат Карнатака, Индия, на 24 февруари 1991 г. Към 2021 г. той ще бъде на 30 години. За съжаление няма информация относно имената и професиите на баща му, майка му и братята и сестрите му. Ракът е неговата зодия. Той е от индийски произход и се придържа към индуизма. По отношение на неговото образование се знае малко. Посещава училище Sishya и завършва Indus International School.

 Възраст Удаян Мане

Удаян МанеВисочина и тегло

Удаян Мане е запазил здрава физика. Този голфър е висок 6 фута и 1 инч. Освен това той тежи около 85 кг. За да обсъдим цялостните му физически измервания, той има 42-инчови гърди, 34-инчова талия и 16-инчови бицепси. По същия начин косата му е черна и има черни очи.

кариера

Удаян Мане , професионален играч на голф, има успешна кариера досега. Благодарение на неговата упоритост и устремен плам. През 2014 г. той беше топ аматьор и представляваше страната си на Азиатските игри. Професионалната му кариера обаче започва през 2015 г. Той се присъединява към Indian Professional Golf Tour. Той имаше над средния сезон за новобранци. Удаян е печелил 11 пъти в Професионалната голф обиколка на Индия и Азиатската обиколка. Той завърши на шесто място на 2018 Bank BRI Indonesia Open. Това е най-доброто му класиране на пистата досега.

Удаян наскоро се класира и за Олимпийските игри в Токио. Той стана вторият индийски голфър, който се класира за Олимпийските игри в Токио, след Анирбан Лахири. Удаян ще се състезава в дисциплината мъже за Индия. Първоначално той не беше включен в списъка, но му беше дадена възможност след оттеглянето на аржентински колега Емилиано Грило в единадесетия час.

Удаян Мане Нетна стойност

Откакто играе, Udayan Mane е известно име в индийския голф. Изкарва си солидно, като участва в различни турнири. Нетната му стойност към октомври 2022 г. не е известна.

Този невероятен и умел играч на голф вече е спечелил няколко престижни състезания. За да назовем само няколко, той спечели Golconda Master през 2020 г. и Tata Steel PGTI Players Championship през следващата година. Той също така спечели Delhi-NCR Open същата година.

 Нетната стойност на Удаян Мане

Удаян Мане

Удаян Мане Съпруга, брак

По отношение на личния си живот голфърът не е разкривал предишни връзки с други дами. Въпреки това той е хетеросексуален по отношение на сексуалната ориентация. В резултат на това той е ерген и неженен. Освен това той избягва спорове. Той е изцяло отдаден на работата и играта си. Неговата страна даде огромна премия на представянето му в международни състезания.

Популярни Публикации