Джон Хуертас- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Джон Уертас е американски актьор, най-известен с ролята си на сержант Антонио „Поук“ Еспера в „Generation Kill“ на HBO, както и с ролята си на Джо Негрони във филма „Защо се влюбват глупаците.“ Той също е признат за това, че е служил във военновъздушните сили на Съединените щати.

Бързи факти

Пълно истинско име Джон Уертас
Псевдоним Джон
Възраст (към 2022 г.) 45 години
Професия актьор
Дата на раждане 23 октомври 1976 г
Място на раждане елен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
Съпруга Никол Борджис
Нетна стойност 2 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 11 инча
Тегло (прибл.) 70 кг

Jon Huertas Възраст и ранен живот

Джон Уертас е роден в Съединените американски щати на 23 октомври 1976 г . Националността му е американска и е от смесен етнос (пуерториканец/афроамериканец и кавказец). Джон Уилям Скот Хофстед е неговото собствено име. Мястото на раждане и датата на раждане на Джон Хуертас, както и имената на родителите му, са неизвестни. Джон Хуертас е служил във военновъздушните сили на Съединените щати. Преди това той е служил във военновъздушните сили на Съединените щати в продължение на 8 години като експерт по ядрени/конвенционални оръжия за самолети и също така е участвал в „Операция Just Cause“ и „Операция Пустинна буря.“ След работата си като специалист по оръжия той се вдъхновява да станете актьор и да продължите кариера в тази област. Джон Хуертас е посещавал гимназия Джон Хендли, според образователната му история.

Височина и тегло на Джон Хуертас

Джон е висок 5 фута 11 инча и тежи неразкрита сума. Косата му е черна, а очите му са тъмнокафяви. Не се споменава размерът на обувките му. Джон Уертас

Джон Хуертас Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Джон Хуерта? Той има нетна стойност от 2 милиона долара и заплатата му все още не е оповестена.

кариера

Джон Уертас се присъединява към военновъздушните сили на Съединените щати през 1987 г. и се пенсионира през 1995 г. Само след три години той прави своя актьорски дебют в „The Webbers“ в малка роля. През същата година той дебютира като Джо Негрони в романтичната драма „Why Do Fools Fall In Love.“ През 2000-те години той се появява в различни филми, включително „Stealth Fighter“, „Cold Hearts“ и други, но неговият най-забележителната роля беше тази на сержант Еспера в минисериала на HBO „Generation Kill.“ Това често се смята за втория му пробив като активен изпълнител. Той получи 16-те годишни награди PRISM за представяне в драматичен епизод за ролята си на детектив Еспозито в полицейската процедура на ABC „Castle“. Наскоро той се появи в телевизионните предавания „Elementary“ и „This is Us“.

 Джон Уертас

Съпруга и брак на Джон Хуертас

Коя е съпругата на Джон Гардънс? Съобщава се, че Джон Хуертас, бивш специалист по оръжия, превърнал се в актьор, е женен за Никол Борджис. Той се жени за Никол на 4 май 2014 г. и имат много щастлив живот заедно. Джон Хуертас се виждаше с Никол Борджис дълго време, преди да се оженят през 2014 г. Сватбата им се състоя в Тулум, Мексико. Дори след две години брак те не са готови да имат дете и изглежда няма признаци за скорошен развод. По отношение на предишните връзки на Jon Huertas, поради дългогодишния му ангажимент с Nicole, няма информация за предишните любовни връзки на Huertas, в които той е участвал активно.

Популярни Публикации