Всичко, което трябва да знаете за Катрин Хаф: сестрата на актрисата Джулиан Хаф

Катрин Хаф е гримьор и актьор от Съединените щати. Тя е най-известна като сестрата на Джулиан Гаф, актриса, певица и танцьорка. През 2011 г. тя участва като танцьорка в поредицата с каубойски танци във филма „Footloose“.

Бързи факти

Пълно име Катрин Хаф
Първо име Катрин
Фамилия Хаф
Дата на раждане 9 юни 1982 г
Възраст 39 години
Професия актриса и козметик
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Брус Робърт Хаф
Баща професия Политик
Име на майката Мариан Хаф
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Близнаци
Семейно положение Отношение
Връзка с T.J Drechsel
Без деца 3
братя и сестри Марабет Хаф, Шари Хоф, Джулиан Хоф и Дерек Хоф
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 55 кг

Омъжена е и има съпруг

Тя все още не е омъжена, но е сгодена за T. J Drechsel. Годеницата й е фотограф и собственик на бизнес. Двойката първоначално се срещна чрез общи познати; те в крайна сметка се влюбиха и започнаха да се срещат.

Предложение за романтична връзка

През 2017 г. Катрин Гани забременя с детето му. На 25 септември 2017 г. нейният приятел й предложи брак в Кенън Бийч, Орегон, за негова съпруга. Това беше наистина романтично време в живота й, както тя каза в профила си в Instagram. Двойката прекарва прекрасно време заедно. Тя е публикувала редица техни снимки в профила си в Instagram. На 11 април 2017 г. тя публикува две прекрасни снимки в профила си в Instagram, на които и двете изглеждат зашеметяващо. Те се готвят за грандиозната си сватба, която може да се състои тази година.  Катрин Хаф

Катрин Хаф (източник Google)

Първоначален брак

Бившият й съпруг е Тони Филипс и преди това е била омъжена. Отначало бракът им вървеше добре, но след раждането на първото им дете имаше много възходи и падения. Двойката се разведе след раждането на второто им дете, а причината за развода остава неизвестна и до днес.

Потомство от първия брак

Предишният й брак доведе до две деца. На 30 април 2010 г. тя стана майка за първи път. Ариана Филипс беше нейното име. На 11 март 2013 г. тя роди второто си дете. Адилин Рейн е нейното име. Тя обожава двете си деца. Тя е горда майка, която се радва да бъде майка.

Трето дете

На 1 януари 2018 г. тя и нейният приятел Дрехсел посрещнаха първото си дете заедно. Дадоха й името Ейвъри Финикс. Катрин предостави своя прекрасна семейна снимка, включваща трите си деца и съпруга, която ще бъде публикувана в профила й в Instagram на 14 декември 2019 г. с коментар „Коледа е…“

Братя и сестри

Мариана Хаф и Брус Робърт Хаф, старши адвокат в Nutraceutical Corporation, са нейни родители. Баща й е член на Републиканската партия на Юта, а майка й е художничка. Родителите й се разделят, когато тя е дете. Шари, Марабет, Дерек и Джулиан са нейните четирима братя и сестри. Шари, най-голямата й сестра, е майка на шест деца и учител по йога. Сестра й, Марабет, е актриса, която е участвала в каскади в редица филми. Дерек, нейният брат, е професионален бален и латино танцьор. Освен това е певец, актьор и хореограф. Той е печелил танцовата конкурсна програма на ABC Dancing with the Stars шест пъти. Тя публикува снимка на братята си и майка им, всички от които изглеждат в отлично състояние, с коментара „Не мога да искам повече…“

Джулиан Хаф, най-малката сестра

Julianne Alexandra Hough, пълното име на Julianne Hough, е родена на 20 юли 1988 г. в Орем, Юта, САЩ. Тя стана известна като победител в състезателната танцова програма на ABC Dancing with the Stars. Тя е омъжена дама. Брукс Лайч е името на нейния съпруг. Играл е хокей на лед в Канада.

Интересното интервю на сестрата

Водещата изигра игра на щастливо завинаги с Джулиан Гани и съпруга й Брукс, за да види колко добре се разбират. Двойката получи първия верен отговор и се съгласи, че Джулиан вероятно ще провери телефона си, докато е на среща. Тя каза още, че Брукс е въвела правило да не използва телефон по време на хранене. Ако Джулиан трябваше да яде само едно ядене до края на живота си, тя би избрала пица, докато нейният спътник би избрал паста.

Най-големият страх на Брукс са пчелите, но жена й разбира погрешно и казва, че са боб. Той каза, че тъй като е бил ужилен от пчела в ухото си, когато е бил на четири години, той я презира повече, отколкото презира пчелите. Джулиан каза, че най-големият подарък на Брукс за нея е буркан с любовни бележки. Получила го, когато преживявали агонията на връзките от разстояние. Брук пък вярваше, че най-доброто, което може да й даде, е годежен пръстен.

Джулиана Гани разкри, че е бисексуална.

Джулиана влезе в новините през 2019 г., когато разкри, че е бисексуална. Тя признала на половинката си, че не е хетеросексуална, което открила по време на стремежа си към себеоткриване. Тя първо се колебаеше да се довери на съпруга си. Джулиана се притесняваше как ще реагира той и дали той ще хареса тази версия на себе си.

Тя се срамуваше, чувстваше се виновна и се страхуваше да се довери на съпруга си. Но той беше изненадан, когато тя в крайна сметка излезе и показа истинската си личност на Лайх. От друга страна, Джулиана вярва, че сега той е много по-привлечен от нея и че двамата имат по-лична връзка от преди.

  Катрин Хаф

Катрин Хаф (Източник: google)

Джулиан Хаф обсъжда ролята си на Санди в „Grease: Live“.

Говоря със сестрата на Катрин Гаф Джулиан Гаф за ролята на Санди в „Grease: Live“. Джулиан каза, че се чувства като петгодишна както отвътре, така и отвън. Джими попита кой играе Дани Зуко, на което тя отговори, че това е Арън Твейт, който също е невероятен изпълнител и певец. Джими беше шокиран да научи, че тяхното изпълнение включва същия оригинален член на актьорския състав. Имаха оригиналния Френчи, Ванеса Хъджънс като Бети Рицо и Карли Рей Джепсен, която изобрази Френчи.

На въпроса дали се притеснява от участието си пред публика на живо, Джулиана отговори, че е развълнувана. Тя продължи да обяснява как камерите Go-Pro са били използвани, така че да не са само на една сцена, а на три и че всичко е направено на базата на Warner Brothers. Беше почти като да заснемете филм в реално време на пълен комплект пред публика на живо и дори е достъпен онлайн.

Катрин Хаф Нетна стойност 2022 г

Катрин има значителна нетна стойност и доходи. Тя може да спечели толкова пари чрез работата си като козметик. Тя е собственик на Skin by Katherine, спа център в Юта. Джулиан Хаф, нейната сестра, има нетна стойност от десет милиона долара към октомври 2022 г. Тя печели толкова пари чрез многото си професии като актьор, певец, композитор и т.н.

Професионалната й актьорска кариера започва през 2011 г. с филма Footloose.“ Тя е участвала в няколко филма и телевизионни предавания, включително „Paradise“, „Curve“, „Show Me the Money“, „Speechless“ и много други.

Ранен живот

Катрин е родена в Съединените щати на 9 юни 1982 г. Настоящата й възраст е 37 години, а националността й е американска. Нейните баба и дядо са били професионални танцьори.

Популярни Публикации