Jayson Oweh- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Odafe 'Jayson' Oweh е млад външен играч на американски футбол, който е прекарал колежанската си кариера в Penn State Nittany Lions. Джейсън Оуе вече привлече значително внимание след избора си в първия кръг на Драфта на НФЛ за 2021 г. Той беше избран 31-ви като цяло от Балтимор Рейвънс.

Бързи факти

Пълно име: Джейсън Оуе
Дата на раждане: 15 декември 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Американски футболист
Държава: елен
Височина: 6 фута 5 инча (1,96 м)
Семейно положение: единичен
Заплата 610 000 долара
Родно място Хакенсак, Ню Джърси
Националност американски
образование Пенсилвански държавен университет
баща Хенри Оуен
Майка Таня Оуе
Братя и сестри Кейлън, Отега и Наташа Оуе
деца Три

Биография на Джейсън Оуе

Джейсън Оуе е роден през 1998 г. в Хакенсак, предградие на Ню Джърси. Той празнува рожден ден на 15 декември всяка година. Зодията му е Стрелец, а той е на 23 години.

Името на баща му е Хенри Оуе, а името на майка му е Таня Оуе. И двамата му родители са родени в Нигерия и идват в Съединените щати като деца. Семейството му е изключително ценно за него. Той има трима братя и сестри: двама братя, Кайлен и Отега, и племенница, Наташа. Започва образованието си в академията Блеър. След като завършва гимназия, той се записва в Пенсилванския държавен университет.Височина и тегло на Джейсън Оуе

Висок е 1,96 метра. По същия начин той тежи приблизително 117 фунта.

кариера

Съжалявам футболната си кариера като малко дете. Неговата страст става още по-силна, когато започва да играе футбол за отбора на академията Блеър. Неговата тактика еволюира с времето. Той завърши старшата си година с 60 борби, 10,0 TFL и 13,0 чувала.

Той се записва в държавния университет на Пенсилвания и се присъединява към футболния отбор след като завършва гимназия. Като истински първокурсник, той се появи в четири игри и записа три битки, включително две чували.

Той се появи в 13 мача като второкурсник и записа пет чувала и 21 борби. Oweh се обяви за драфта на NFL през 2021 г. след успешна кариера в колежа.

Балтимор Рейвънс го избраха като общо 31-ви в първия кръг на драфта. Той разкри след проекта си, че за разлика от колежа, той ще отиде с името Одафе, а не Джейсън.

Той ще се присъедини към Baltimore Ravens заедно с някои от най-талантливите футболисти в лигата, включително Rashod Bateman, Marquise Brown и Lamar Jackson.

Jayson Oweh Нетна стойност

Odafe ‘Jayson’ Oweh се радва на удобен начин на живот, което предполага, че е спечелил заплата за живот по време на кариерата си в колежа по футбол. Нетната му стойност, от друга страна, все още се определя, тъй като точните цифри не са оповестени.

Няма съмнение обаче, че ситуацията ще се промени значително в близко бъдеще. По същия начин, избирането му от Baltimore Ravens в първия кръг на драфта на NFL 2021 ще му помогне да увеличи нетната си стойност.

Минималната заплата за новоизбран играч от НФЛ според някои източници е 610 000 долара. Като се има предвид неговият талант и позиция в проект, разумно е да се предположи, че той ще спечели значително повече.

  Джейсън Оуе нетна стойност

Джейсън Оуе

Jayson Oweh Приятелка, запознанства

Родом от Хакенсак, Ню Джърси, в момента не се среща с никого и най-вероятно е необвързан. Той прекарва по-голямата част от времето си в преследване на бъдещата си кариера и рядко е със семейството си.

Неговият акаунт в Instagram се състои предимно от негови изображения по време на игри и тренировки. Имайки това предвид, само времето ще покаже кога е готов да се обвърже и да представи приятелката си на останалия свят.

Популярни Публикации