Глория Джеймс - Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Слава Джеймс е известната знаменитост, майка на ЛеБрон Джеймс, американски баскетболист. Глория Джеймс също е филантроп и обществен активист, която е добре известна с активното си участие във фондацията на семейството на ЛеБрон Джеймс и нейната програма I PROMISE.

Бързи факти

Пълно име: Слава Джеймс
Дата на раждане: 04 февруари 1968 г
Възраст: 54 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Майка на знаменитост на ЛеБрон Джеймс, филантроп, защитник на общността
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Разделям Антъни Макклеланд; Da Real Lambo
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 36-26-36 инча
Националност американски
Етническа принадлежност Афро-американски произход
Религия християнството
Майка Фред Джеймс
Братя и сестри Двама (братя: Кърт и Тери Джеймс)
деца Един (син ЛеБрон Джеймс)

Глория Джеймс Биография

Слава Джеймс е роден на 4 февруари 1968 г. и сега е на 54 години. Тя е от афро-американски произход и прекарва по-голямата част от детството и зрелостта си в Акрон, Охайо. Що се отнася до семейството й, тя има двама братя, Кърт и Тери Джеймс. Майка й също се казва Фреда Джеймс. Не се споменава образованието на Джеймс, самоличността на бащата или друга лична информация. Освен това пълното й име е Глория Мари Джеймс.

Глория Джеймс Височина, Тегло

Слава Джеймс е висок приблизително 5 фута 5 инча и тежи приблизително 50 кг. По същия начин тази знаменитост майка има измервания на гърдите-талията-ханша от 36-26-36 инча. Джеймс също има тъмнокафяви очи и коса в същия цвят.



  Слава Джеймс

Глория Джеймс (Източник: Twitter)

кариера

Слава Джеймс е добре известна като знаменитата майка на ЛеБрон Джеймс. Синът й е известен професионален баскетболист. Синът й е член на НБА Лос Анджелис Лейкърс. Това е същият отбор, за който игра покойният баскетболист Коби Брайънт. Освен това нейният син е известен като крал Джеймс и е широко смятан за един от най-великите играчи в историята на НБА. Освен това синът й често е сравняван с Майкъл Джордан в дебати кой е най-великият баскетболист на всички времена.

Когато се ражда ЛеБрон Реймоун Джеймс, знаменитата му майка е само на 16 години. Семейството й често се бореше, докато се местеше от апартамент в апартамент в по-запуснатите квартали на Акрон. Това беше времето, когато майката на знаменитостите изпитваше трудности при намирането на постоянна работа.

Скоро тя осъзна, че синът й ЛеБрон ще бъде по-добре в по-стабилна семейна среда. В резултат на това тази майка позволи на сина си да живее със семейството на Франк Уокър. Уокър беше местен младежки футболен треньор, който запозна сина си с баскетбола, когато той беше само на девет години.

Майка й почина от сърдечен удар, когато тя беше на 19 години. Майка й беше основният й източник на подкрепа, докато отглеждаше сина си ЛеБрон Джеймс. Със смъртта на майка си тя вече беше отговорна за малкото си дете, както и за двамата си братя. В резултат на това Джеймс се бори финансово, защото не можеше да намери стабилна работа, тъй като не беше завършила образованието си поради бременността си.

След няколко години, по-специално през 2003 г., тя подари на сина си Hummer H2. Това й струва около 50 000 долара и е подарък за рождения ден на сина й. Това беше само няколко месеца преди драфта на сина й в НБА. Според съобщенията майката на знаменитостите е теглила заем, за да купи на сина си скъпата кола.

Глория Джеймс Съпруг, брак

Статусът на връзката на Глория Джеймс остава неизвестен. Въпреки това, според публикация в Instagram от началото на февруари 2022 г., тя изглежда е в романтична връзка с някого.

Моят изненадващ подарък за рожден ден от моя човек, Джеймс озаглави публикацията в Instagram. Той нае @skyelaraes да дойде в дома ми и да ми приготви и сервира брънч с 5 ястия. Благодаря ти много, любов моя. Можем само да предположим, че тази публикация е посветена на нейния любим или неин близък. Освен това се говореше, че се среща с рапъра Da Real Lambo през 2013 г. Тази връзка обаче приключи през 2017 г.

Преди това тя имаше случайна връзка с Антъни МакКлеланд. Тя има син на име ЛеБрон Джеймс с него. Въпреки това, тъй като Макклеланд има дълго криминално досие, той не присъства в живота на сина си. Бившият й любовник я заряза скоро след като научи за бременността й. Бащата на бебето й преди това е бил осъждан за палежи и кражби.

Глория Джеймс Нет Уърт

Продължавайки напред, Джеймс има нетна стойност от приблизително 2 милиона долара, докато нейният син, ЛеБрон Джеймс, има нетна стойност от приблизително 850 милиона щатски долара.

Популярни Публикации