Анджелина Никол - Възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Анджелина Никол е YouTuber и инфлуенсър в социалните медии от Съединените щати. Нейният едноименен канал в YouTube е известен с веганския си начин на живот, съвети за готвене и диети, влогове, упражнения и модни видеоклипове. Каналът има над 202 000 абонати към 2021 г. Научете повече за нетната стойност на Анджелина Никол, биография, възраст, националност, височина, кариера, гадже, YouTube, факти

Бързи факти

Пълно име: Анджелина Никол
Възраст: 23 години
Рождена дата: 22 ноември 1997 г
Хороскоп: Стрелец
Родно място: Сан Диего, Калифорния
Нетна стойност: 1 милион долара
Професия: YouTuber
Семейно положение: По отношение
Връзка афера?: да
Лесбийка ли е?: не
Височина / Колко висок: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Етническа принадлежност: кавказка
националност: американски
Цвят на косата: кафяво
Цвят на очите: Зелено
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей

Биография на Анджелина Никол, възраст и националност

На колко години е Анджелина Никол? Тя е родена в Сан Диего, Калифорния, на 22 ноември 1997 г . Считано от 2022 г., тя е на 25 години. Самоличността на родителите й е неизвестна. Тя наистина има двама по-големи братя, единият с десет години по-голям от нея и един с шест години по-млад от нея. Истинската им самоличност, от друга страна, е неизвестна.

Понастоящем образованието й не е известно. Тя крие от всички своите връзки с училището и университета. Когато беше в средното училище, тя се присъедини към камерния хор Wildcat.Височина и тегло на Анджелина Никол

Колко висока е Анджелина Никол? Тя е висока 5 фута 7 инча и тежи около 52 кг. Освен това, тя също не е разкрила никакви измервания за гърдите, талията или бедрата си. Никол поддържа физическата си форма, като тренира редовно и спазва строга диета. Зелените й очи контрастират с кестенявата й коса.

  Анджелина Никол височина

Анджелина Никол

Професионален живот

Анджелина Никол е YouTuber, здравен блогър и инфлуенсър от Съединените щати. След като започна да публикува сурови видеоклипове за вегански начин на живот, готвене, диети, красота и мода, видеоклиповете й започнаха да набират популярност.

Според нея основната причина да създаде собствен канал в YouTube е да популяризира веганството като алтернативен начин на живот. За кратък период от време тя стана известна в YouTube и Instagram. Тя също отговаряше на съобщения от други вегани, което увеличи нейната популярност.

На 28 март 2013 г. тя стартира собствен канал в YouTube. След около две години тя качи първото си видео, озаглавено What I Eat in a Day, през март 2015 г. След това тя започна да публикува видеоклипове редовно. Във видеоклиповете си тя основно се фокусира върху яденето на сурови вегански храни, отговаряйки на въпроси и обсъждайки рутинните си тренировки.

Най-популярният й видеоклип до момента е „Bikini Try-On Haul / Zaful Review“ с 3,4 милиона гледания. В допълнение, три от видеоклиповете й са получили над милион гледания. За да назовем няколко, „ОПИТВАХ ДА СЛЕДВАМ КАКВО ЯМ ЗА ЕДИН ДЕН НА ЕМА ЧЕМБЪРЛЕЙН“, „пробване на устойчиви бански костюми“ и „ОБИКОЛКА В СТАЯТА В ДЖУНГЛАТА“. Към 2021 г. нейният канал има над 202 000 абонати, а видеоклиповете й са получи над 18,4 милиона гледания.

Анджелина Никол Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Анджелина Никол? От професионалната си кариера като звезда в YouTube Анджелина Никол може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Анджелина Никол се оценява на 1 милион долара.

  Анджелина Никол гадже

Анджелина Никол с приятеля си

Анджелина Никол Гадже и запознанства

Кой е гаджето на Анджелина Никол? В момента има връзка. Тя е свързана с Джеймс Бийн. Няма много информация за приятеля й, но Никол редовно публикува снимки на двамата. Хората изглежда ги харесват като двойка и нейният раздел за коментари е залят с положителни отзиви от нейните фенове. Те пътуват до различни места заедно. Тя също така крие предишните си връзки. Изглежда, че Никол предпочита да запази личния си живот в тайна.

Социална медия

Анджелина може да бъде намерена в TikTok и Instagram. Нейният акаунт в TikTok има над 7,7 хиляди последователи и повече от 154 хиляди харесвания. В момента нейният акаунт в Instagram има около 26 хиляди последователи.

Факти

  • На 28 март 2013 г. тя стартира своя канал в YouTube.
  • Приблизителната й нетна стойност е 1 милион долара.
  • Тя има над 180 000 абонати в канала си в YouTube. Какво ям/нося на училище като суров веган, един от най-популярните й видеоклипове, има над 500 000 гледания.
  • Тя е родена в Съединените щати и е израснала там.
  • Тя и Клеър Мишел са добре известни в YouTube със своя здравословен начин на живот и водене на фитнес блогове.

Освен това прочетете Елиза Сканлен Нетна стойност, биография, възраст и националност .

Популярни Публикации