Марион Жолс - Всичко за съпругата на Ромен Грожан

Марион Джолс е френска журналистка и телевизионна личност, най-известна като съпругата на Ромен Грожан, френски състезател, който в момента се състезава в NTT IndyCar Series с Dale Coyne Racing. Марион е спортен журналист. Нейното гражданство е френско. Тя е добре известна с това, че е водеща на седмичното шоу Automoto, което се излъчва по TF1 всяка неделя с Денис Броняр.

Бързи факти

Пълно име Марион Джолс
Първо име Марион
Фамилия Джолес
Професия Съпруга на знаменитост
Националност Френски
Град на раждане Мо
Държава на раждане Франция
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Стрелец
Семейно положение Женен
Съпруг Ромен Грожан
Без деца 3
нетна стойност 6000000
нетна стойност 6 милиона долара
Дата на раждане 8 декември 1981 г
Възраст 40 години
Женен Дата 27 юни 2012 г

Биография на Марион Джолс

Марион е известна френска журналистка и телевизионна водеща, най-известна с работата си в шоуто Automoto. Тя е родена на 8 декември 1981 г. в Мо, Франция. Завършила е журналистическото си образование в DESS (Diplome Detudes Superieures Specialiesees). Освен това е получила магистърска степен по английски език във Франция.

Тя също прекарва шест месеца в обучение в Канада. Тя има дълга история в журналистиката и е истински професионалист в своята област. Тя е добре известна и като съпруга на френския състезател Ромен Грожан. Марион започва кариерата си през 2005 г., като работи за европейския спортен канал Eurosport. По-късно тя започва работа като водеща на кратко предаване, наречено La Bonne Conduite, което се фокусира върху пътната безопасност и се излъчва по канала TF1.  Марион Джолс

Същата година е избрана за водеща на популярно шоу, наречено Automoto, което й помага да придобие известност. По-късно тя започва да води шоуто F1 a la une с Денис Броняр. Той беше в сила само до 2012 г. В канала TF1 тя също беше домакин на шоу, наречено Confessions Intimes.

Някои факти за Марион Джолс

Марион започна да интервюира множество пилоти от Формула 1 по време на Гран при на Испания в Барселона, Испания, и мнозина я похвалиха за способността й да говори перфектен английски. Тя също така е домакин на шоу, наречено Des talents a coupe le soufflé с Артър, известен телевизионен водещ и комик. Съпругът на Марион, Ромен, претърпя катастрофална катастрофа по време на Голямата награда на Бахрейн, въпреки че беше леко ранен. Нейният съпруг се състезава за отбора Haas F1, който е базиран във Франция. Тя също е с пет години по-възрастна от Ромен.

Ромен беше замесен в ужасяващ инцидент по време на състезание в Гран При на Бахрейн: беше заявено, че автомобилът му се е движил със 192 км/ч (119 мили/ч), когато е бил ударен от метална преграда. Той предизвика голяма експлозия, която доведе до голям пожар по време на Гран при на Бахрейн. Силата на удара е 67 Gs, което е еквивалентно на 67 пъти теглото на тялото. И рязкото спиране в превозно средство от F1 произвежда около 6 Gs сила. Ромен остана в колата за 27 секунди, но имаше късмет. Имаше само леки изгаряния и повреден ляв глезен.

Брак

Марион е блажено омъжена за гаджето си състезател от Формула 1 Ромен Грожан. На 27 юни 2012 г. те размениха брачни клетви в Шамони. Те също имат три деца, две момчета и едно момиче. Първият им син е Саша Грожан, вторият им син е Симон, а третото им дете Камил е новородено момиченце.

  Марион Джолс

Нетна стойност

Съобщава се, че нетното състояние на Марион е над 6 милиона долара, като основните й източници на доходи са като телевизионен водещ и журналист.

Популярни Публикации